El Mini Masculí A comença la temporada amb victòria i el Mini Masculí B perd davant del Cunit

El MMA aconsegueix la primera victòria amb un bon partit col·lectiu

BÀSQUET SAMÀ VILANOVA MMA 82 - CB IGUALADA B 32

Bon inici de temporada per al mini de 2n any. Un partit complet per part de tots els jugadors dóna una victòria treballada durant 40 minuts.Ja de bon inici, els samistes van sortir a pista amb una gran mentalitat i disposats a treballar de valent per endur-se el partit. Una gran defensa impedia als visitants anotar, però el poc encert inicial a causa dels nervis del primer partit impedia als vilanovins escapar-se en el marcador.A partir del 3r període els nervis van desaparèixer i el joc en atac va ser molt fluid, amb ràpids contraatacs i un bon joc col·lectiu en l’atac estàtic. S’arribava al descans amb el marcador de 36-14.El partit estava de cara, però calia trencar-lo definitivament. I així va ser, sortida en tromba a la segona part amb encert ofensiu i una bona defensa. Finalment victòria per 50 punts.

Gran partit del MMA en el seu debut, el qual els donarà forces per a seguir millorant i treballant fort com fins ara. Felicitar als jugadors per a la seva gran actitud i a seguir així!

Jugadors: Martí, Alvaro, Philip, Andreu, Jon, Pol, Jan, Carles, Xavier, Iñaki i EricParcials: 6-2 / 4-3 / 17-5 / 9-4 / 12-4 / 9-2 / 15-4 / 11-8

Dues parts ben diferenciades i derrota en el debut a Federació del Mini Masculí B

BÀSQUET SAMÀ VILANOVA MMB 31 - AB CUNIT 60

El mini masculí de 1r any debutava aquest any a Federació després de fer un molt bon paper a la lliga comarcal. El partit es presentava difícil, contra un equip de 2n any com és el Cunit i el que juga un bon bàsquet. Nervis i il·lusió abans de l’inici del partit, bon començament amb una bona defensa que suplia la falta d’encert en atac. A partir del 2n període i fins al descans, desconnexió total. Parcial de 3-29 a favor dels visitants i l’equip samista desaparegut a la pista.A la tornada del descans es va veure un partit totalment diferent, els vermells van sortir convençuts i aquesta mentalitat es va veure reflectida al camp, i es va tornar a entrar al partit. Semblava que es podria lluitar fins al final, però a l’últim període altra vegada desconnexió i parcial desastrós en contra. I derrota en el debut.Dues parts ben diferenciades en un mateix partit, una en què es va lluitar i es va plantar cara davant el rival i una segona on es deixa de jugar i ens passen per sobre.

El treball durant aquest primer mes d’entrenaments és bo, i de ben segur que aquesta derrota farà veure als joves jugadors samistes que s’ha de seguir fent passos endavant per a millorar. Ara toca seguir treballant intensament, aprendre dels errors i ajudar-nos entre tots per a ser un equip.

Jugadors: Joel, Òscar, Jan, Adrià, Pau, Àlex, Victor A, Marc, Víctor V i Xavier.

Parcials: 5-5 / 1-5 / 2-14 / 0-10 / 9-0 / 6-5 / 5-5 / 3-16