Victòria cubellenca en el seu desplaçament a Valls

Preinfantil del CB Cubelles. Eix

SÈNIOR MASCULÍ

AAEET - C B CUBELLES 67-85
Victoria cubellenca en el seu desplaçament a Valls davant del veterà AAEET per posar el 3-1 en la classificació general.

El partit no podia començar pitjor, un 10-0 va fer que Capella hagués de sol·licitar un temps mort i posar les coses en el seu lloc. Des d'aquest moment el Cubelles va començar a funcionar i a poc a poc reduint la diferència a 1 punt gràcies a un triple sobre la botzina de Samuel, per arribar al descans amb un 39-38.

El tercer va començar amb dos triples del Cubelles posant-se per davant en el marcador i ja no deixaria el AAEET es fiqués en el partit incrementat a poc a poc el seu avantatge fins a arribar a un màxim de +18 a la finalització del encontré.

Millorable: l'inici del partit.
Immillorable: l'actitud de l'equip sempre volent mes.
Atenció: al partit de Marc.

JOSE LUIS CAPELLA

SOTS21 MASCULI

LIMA-HORTA BÀSQUET -CB CUBELLES 69-47

CB Cubelles: 7.Santi (8), 8.Coca(0), 13.Carlos(8), 14.Edu(5), 15.Sergi(6), 16.Aitor(10), 17.Adri(0), 35.Robles(10)
Entrenador: Siscu Martin
Parcials:   16-15, 21-11 (37-26), 19-12 (56-38), 13-9 (69-47)

MAL PARTIT, DERROTA DOLOROSA

El partit va començar molt malament pels interessos dels cubellencs perquè en tan sols 1 minut un dels referents de l'equip es carregava amb 3 faltes personals. Això va trastocar la rotació de banqueta ja de per si prou escasa. Malgrat tot, el primer quart va ser molt igualat.

En el segon quart, l'acumulació de faltes va començar a ser molt elevada degut a la rigurositat arbitral amb l'equip visitant. La diferència al marcador era perillosa però no definitiva encara.

El tercer quart els cubellencs van intentar entrar una altra vegada al partit. Es va aconseguir retallar la diferència fins els 8 punts. Però una altra vegada errors en atac, amb moltes pèrdues de pilota i gruixuts errors defensius van tornar a donar ales els locals que van augmentar la diferència novament, acabant el quart 18 punts a dalt.

El últim quart va ser un voler i no poder perquè no es va aconseguir retallar la diferència i tampoc es va estar molt encertat en atac.

Esperem que aquest partit hagi estat un accident i que la propera jornada l'equip demostri la qualitat que sens dubte té.

SISCU MARTIN

SENIOR FEMENI

C.B.CUBELLES – SANT ANDREU 64-50

C.BCUBELLES:  Este (9), Andrea V (6), Meri (8), Paula (3) Raquel (25) Alba (6) Ari (0), Xini (4) Angi (2), Jessi (3) Andrea M (3)
Absents: Gemma, Berta, Sara
Entrenador: Juanma Castellano.
Arbitre: E. Carrera

EL CUBELLES ACONSEGUEIX LA SEVA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA AMB MILLORS SENSACIONS

EL CMG CB CUBELLES, va aconseguir la seva primera victòria, es necessitava guanyar i sobretot agafar bones sensacions, la derrota del primer partit havia fet mal i es volien recompondre el més aviat possible, les víctimes van ser el SANT ANDREU, un equip molt competitiu on al final van acabar desinflant-se.

1er Quart.- Partit amb poca defensa i bastant atac, on els equips tenien un encert bo, les locals volien però no podien desenganxar-se del marcador, sempre per davant però amb diferències molt curtes, així arribaríem al final d'aquest temps amb el resultat de 16-15.

2n Quart.- Va ser fins al minut 15 que amb el resultat de 22 a 21, el equip Cubellenc no va començar a realitzar el seu millor joc, a partir d'aquí i amb Raquel (pivot) de referència en atac, (25 punts) van començar a sortir les coses, amb les rotacions efectuades i totes en el seu roll començaven a treballar millor, d'aquesta manera arribaríem a l'equador del partit amb el resultat de 38-29.

3er Quart.- Fins aquí podríem dir que Cubelles en el ofensiu estava treballant força bé, però havien moltes llacunes defensives, i va ser en aquesta segona part on van jugar millor aquest balanç, Este (base) va tenir a veure amb aquesta reacció on va manar a les seves una vegada i una altra, va dirigir bé i va aportar punts (9 punts, 2 triples) guanyant un altre quart més per arribar al 53-42.

4t Quart.- Era el quart de sentenciar i així va ser, els tirs exteriors entraven, Paula, Este i Andrea M (1 triple cadascuna) i la defensa funcionava, treballant bé el dos contra un per acabar amb tirs incòmodes per part visitant, les millors accions d'un Cubelles que amb el pas dels minuts s'anava sentint més còmode en el partit, destacant l'aportació de l'equip sencer que va aportar punts per arribar a guanyar aquest últim quart per 20 a 09, traient una victòria treballada per 73 a 51.

Millorable.- Moments de passivitat defensiva, i desencert en punts fàcils. I una dada inacceptable, 10 de 26 en tirs lliures (38%)

Inmillorable.- L'aportació de totes en punts, les sub 25 Jessi i Angi complint amb el seu treball en el roll que se'ls demana. i guanyar tots els quarts és una nota positiva que l'equip va estar en tot el partit ficat.

Mvp, s.- Este i Raquel, la primera pel seu caràcter guanyador i lideratge de l'equip, sense cometre errors i quan va estar en pista l'equip anava a més i amb més confiança (9 punts, 3 asistencies i 2 triples)

La segona per demostrar la facilitat que té de trobar cèrcol en els seus moviments sota pal, va donar un recital de seguretat i va ser l'aportació de l'atac del Cubelles, (25 punts)

Amb aquesta victòria, el CMG CB CUBELLES recupera quatre places per estar en 3ª posició de la lliga.

La setmana que ve, el diumenge 18 (16: 30h) el CMG es desplaça a la pista d'Artes (8è) amb 0-2, un equip on ja l'any passat els va costar guanyar a casa, per tant serà un desplaçament complicat ..

PEPE CABEDO

SOTS 25 FEMENÍ

CB CUBELLES – C.B. CIC B 48-36

CB Cubelles:Angi (5),Irina (8), Andrea E (0), Clara (0), Patri (12), Jessi (5), Ari (4), Negra (1), Natalia (5), A. Neyra (0), Noelia (3)
Absents: Neus Ripoll i Tania Guerrero
Entrenador: Raquel Martínez
Àrbitre:  Sr. Nuñez
Parcials: 15-11; 08-05; 17-07; 08-13

SEGONA VICTÒRIA TREBALLADA DELS NOSTRES SOTS25

Partit molt treballat el guanyat aquest cap de setmana. Les nostres noies jugaven contra un rival ja conegut, la temporada passada s’enfrontaven a la segona fase on es perdia el primer partit com a visitant i es guanyava el segon a casa.

1er Quart.- Les nostres noies van començar  fluixes en defensa i això feia que l’equip visitant estigués agust a pista i fessin cistelles fàcils. Tot i això l’àtac de les noies de Raquel era molt fluid i molt encertat.

2º Quart.- En el segon quart la agressivitat defensiva de les nostres sots25 augmentava i aconseguien deixar a l’equip visitant amb tant sols 5 punts, però l’efectivitat en atac baixava i res mes s’aconseguien 8 punts a favor.

3er Quart.- A la represa del descans les consignes eren clares, pujar línees defensives i tornar a agafar el ritme en atac... i així va ser! L’equip visitant en col·locava en zona per  el nostre atac, però l’equip va sortir molt concentrat movent la pilota amb molta claredat i amb molt bons percentatges, aconseguint un parcial de 17 a 07.

4º Quart.- L’últim quart havia de ser fàcil, però no va ser així... l’equip visitant no baixava els braços i continuaven lluitant i les nostres noies es relaxaven, això feia que l’últim quart es perdés amb un parcial de 08 a 13.

Millorable: El treball del rebot defensiu i les llacunes defensives que, de tant en tant, es tenen.
Inmejorable: Les ganes, la lluita, l’entrega que tot l’equip i posa sempre.
MVP.- Tot l’equip! Per les ganes i l’actitud de tot l’equip.

Raquel Martínez

PREINFANTIL FEMENI

CB CUBELLES – RODA DE TER 23-47

CB Cubelles: Maria (9), Gabriela (6), Neus (8), Marta S (0), Alina (0), Alba (0), Lia (0), Carla (0), Ewi (0)
Absents: Andrea, Marta B
Entrenadors: Pepe i Angi
Parcials: 1er. 00-05, 2º. 02-08, (02-13), 3er. 02-12, (04-25), 4º. 04-02 (08-27), 5º. 04-00 (12-27), 6º. 00-06 (12-33), 7º. 04-10 (16-43), 8º. 07-04 (23-47)

DEBUT DEL PREINFANTIL FEMENI COM FEDERADES, IL·LUSIÓ, GANES, ESPERIT I COMPETICIÓ

Debutaven les més petites del Club, amb molta il·lusió i ganes encara que com comptarem també amb molts nervis en el seu debut com federades ...

1r part.- Els nervis del debut va fer que el Cubelles no es sentís còmode, tenien ganes de treballar de lluitar però molts nervis a l'hora de llançar, fins al minut 7 de partit no aconseguien la seva primera cistella on el marcador reflectia un 02 a 07, l'equip rival anava més solt i es notava amb una mica més d'experiència i això mateix en aquestes categories es nota molt, Cubelles necessitava temps per situar-se, mentrestant l'equip de Roda feia la seva, acabaria la mitja part amb el resultat de 08-27.

2a part.- i com vam dir al principi l'equip s'ho havia de creure, les cistelles fàcils havien d'entrar, llavors Cubelles va jugar un millor bàsquet, amb actitud, amb sacrifici sense donar una pilota per perduda, van ser 10 minuts que Cubelles va dominar i li endossar un parcial de 10 a 02, deu minuts que el Roda de Ter només va poder ficar 2 punts, amb una millor defensa, els següents minuts no van poder mantenir l'estabilitat i l'equip visitant va posar una marxa més i en el 7è Quart Cubelles tornava a perdre per 02 a 10, on faltaria l'últim quart i on se'ls va dir que havien d'acabar el partit amb les millors sensacions, i dit i fet, Cubelles va jugar sense mirar el marcador, va jugar sense por on van ser els millors 5 minuts de partit amb contraatacs i controlant la pilota millor, acabant amb un 10 a 04 a favor per acabar amb el resultat final de 23-47.

Millorable.- La sortida al partit, cal treure les pors del principi, també la defensa i els rebots, tot cal treballar-lo en el dia a dia.
Inmillorable.- Elles, per l'actitud i ganes que presten en tots els moments, on si seguim així veurem canvis molt rapidament