OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell empata 3 a 3 a la pista del Voltregà

CE Vendrell - Voltregà. Eix

L'equip dirigit per Guillem Pérez va finalitzar la primera part amb un marcador desfavorable de 3 a 1. Petxi Armengol, al minut 3, i Ignacio Alabart, al minut 12, van posar un 2 a 0 en el marcador, cosa que indicava que el partit no seria fàcil per als vendrellencs. Al minut 17, Sergi Miras va retallar distància en el marcador, però Àlex Rodríguez va marcar el tercer del Voltregà abans d'arribar al descans. A la segona part, el Vendrell va poder emportar-se un punt de la pista del Voltregà gràcies als gols de Francesc Gil, al minut 31, i de Xixi Creus, al minut 37.

Amb aquest resultat el Vendrell se situa sisè de la classificació de l'OK Lliga amb set punts.

El proper dissabte 24 d'octubre, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Forte dei Marmi (Itàlia) per disputar la primera jornada del grup C de la Lliga Europea.

I el dimarts 27 d'octubre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del CP Vilafranca per jugar la sisena jornada de l'OK Lliga. Aquesta jornada s'ha definit com a “Especial Nens del Vendrell” com a reconeixement a la colla castellera per les fites històriques que està aconseguint. Per tant, es fa una crida a l'afició a venir al pavelló del Club per felicitar els Nens i per animar l'equip i ajudar-lo a sumar els tres punts en el derbi penedesenc.

Es recorda que aquest dia es podrà adquirir la targeta de col·laborador per poder veure tots els partits d'OK Lliga i la fase de grups de la Lliga Europea per només 80 euros (socis del Club: 70 euros).

CP VOLTREGÀ (3): Càndid Ballart, Dani Rodríguez, Petxi Armengol, Èric Vargas i Àlex Rodríguez -cinc inicial- Juli Anguita, Borja López, Ignacio Alabart, Aleix Molas i Adrià Hernández.

MORITZ CE VENDRELL (3): Xus Fernández, Jordi Creus, Sergi Miras, Francesc Gil i Jordi Ferrer -cinc inicial- Eloi Mitjans, David Martínez, Xavi Aldrich, Iker Casado i Guillem Fox.

Gols: 1-1 (3') Petxi Armengol; 2-0 (12') Ignacio Alabart; 2-1 (17') Sergi Miras; 3-1 (20') Àlex Rodríguez; 3-2 (31') Francesc Gil, i 3-3 (37') Xixi Creus.

Àrbitres: Fernández i Sánchez.
Targetes: blaves a Daniel Rodríguez (22') i a Àlex Rodríguez (47').