OK Lliga Masculina

El C.P.Vilafranca s'exhibeix i acaba superant al Barça en un partit de màxima intensitat i emoció

CP Vilafranca - FC Barcelona. Ramon Filella

El C.P.Vilafranca va fer història ahir al guanyar el F.C.Barcelona en un duel molt intens que es va acabar decantant del cantó vilafranquí per un ajustat 4-3. Amb una poliesportiva plena, el Patí Vilafranca va jugar el millor partit de les darreres temporades i va poder superar un Barça que mai va abaixar els braços i que va lluitar fins el darrer moment per a, com a mínim, salvar un punt.

Els vilafranquins van encarar el partit de manera ràpida amb un gol de penal d´Edu Fernández en el minut 3. Era el primer penal que transformava el Vilafranca aquesta temporada (de quatre intents) i, aquest fet, sumat al de posar-se amb un 1-0 a favor només començar va donar ales als de Jordi Garcia. El Barça va reaccionar i en el minut 9, Panadero situava l´1-1, però, malgrat encaixar el gol, el Vilafranca no es va descomposar mai i fins el descans va mantenir una solidesa defensiva que va ofegar tots els intents blaugrana.

La gran eclosió penedesenca, però, va arribar en els primers minuts de la segona part. L´equip va tornar a la pista il.luminat per l´encert i entre els minuts 2 i 11 va aconseguir tres gols consecutius. Roger Rocasalbas, de falta directa, feia el 2-1 (27´), Rubén Fernández el 3-1 (30´) i novament Roger Rocasalbas el 4-1 (36´) en un periode de màxima brillantor vilafranquina.

A partir d´aquí, el Barça es va llançar a un atac sense treva sobre la porteria de Gerard Camps que amb diverses intervencions de mèrit va evitar més d´un gol blaugrana. El 4-1 es va mantenir fins la recta final de l´enfrontament, però en el minut 42 Ordóñez col.locava el 4-2 i només dos minuts més tard, Pablo Alvarez, en una falta directa executada amb gran destresa, retallava el marcador fins el 4-3.

Els darrers cinc minuts del partit van resultar agònics per al Vilafranca, però el bon entramat defensiu dels homes de Jordi Garcia va permetre conservar el mínim avantatge i tancar un triomf completament històric per al club vilafranquí. El Vilafranca suma ja 9 punts i encara no ha perdut en el present campionat de lliga.

Fitxa Tècnica

C.P.Vilafranca-Capital del Vi: Gerard Camps, Navarro, Edu Fernández, Joan Vázquez, Rocasalbas -cinc inicial- Galán, Rubén Fernández

F.C.Barcelona-Lassa: Egurrola, Gual, Panadero, Ordóñez, Pablo Alvarez -cinc inicial- Xavi Costa, Edu Lamas, Barroso

Arbitres: Iván González i Angel Tavera

Gols: 1-0 Edu Fernández (p) (2´); 1-1 Panadero (9´) (descans); 2-1 Rocasalbas (27´); 3-1 Rubén Fernández (30´); 4-1 Rocasalbas (36´); 4-2 Ordóñez (42´); 4-3 Pablo Alvarez (44´).