Copa CERS

Els penedesencs, a més de continuar marcant en accions de Vázquez, Edu Fernández i Galán, volien acabar el duel amb la porteria a zero i ho van aconseguir

El C.P.Vilafranca té un peu i mig a la segona fase de la CERS després de golejar el Montreux (9-0). Armand Beneyto

El C.P.Vilafranca-Capital del Vi es va imposar amb claredat el Montreux suís per 9-0 en el partit d´anada de la primera ronda de la Copa de la CERS i podrà viatjar a territori helvètic amb esperit turístic el proper 28 de novembre en el duel de tornada. Malgrat el 9-0, però, els de Jordi Garcia van haver de treballar de valent i no van sentenciar l´enfrontament fins la segona meitat (1-0 al descans).

En el primer temps el Montreux, amb quatre catalans, un gallec i dos portuguesos a la plantilla, va plantar cara i amb un sistema defensiu molt ben estructurat, amb els quatre homes de camp ordenats davant del porter Carlos das Neves, va mantenir les esperances de donar la gran sorpresa. De fet, només una rematada d´Edu Fernández en el minut 10 va superar l´entramat defensiu helvètic. La resta de minuts es van convertir en un constant atac vilafranquí sense premi.

A la represa, però, la decoració va canviar completament. Un gol de Navarro només començar va obrir el camí de la golejada vilafranquina davant un rival amb menys força física i sense la claredat d´idees defensiva del primer temps. La sentència definitiva va arribar entre els minuts 35 i 40 quan el Patí Vilafranca va encadenar quatre gols consecutius i va portar el marcador del 2-0 al 6-0 en un obrir i tancar d´ulls. Una espectacular canonada de Rocasalbas des de gairebé el mig del camp (que va signifcar el 4-0) va acabar d´ensorrar els suïssos.

La recta final de l´enfrontament va convertir-se en un festival blau en el que també hi va participar el porter Gerard Camps aturant una falta directa d´Adrián Boo en el minut 45 i un penal de Xavi Terns en la jugada següent. Els penedesencs, a més de continuar marcant en accions de Vázquez, Edu Fernández i Galán, volien acabar el duel amb la porteria a zero i ho van aconseguir davant un Montreux que, al final, va abaixar els braços admetent la superioritat local. La tornada a Montreux, al costat del llac Leman, serà un tràmit.

C.P.Vilafranca-Capital del Vi: Gerard Camps, Navarro (1), Jordi Galán (2), Joan Vázquez (2), Roger Rocasalbas (2) -cinc inicial- Mia Martí (ps), Edu Fernández (2), Enric Martí, Llorenç Miquel.

Montreux H.C: Carlos das Neves, Baschi, Xavi Terns, Tiago Sousa, Adrián Boo -cinc inicial- Albert Soler, Ferran Guimerà, Monney, Xavi Urra

Arbitres: Giovanni Andriseni i Raffaele Strippoli (Itàlia)

Gols: 1-0 Edu Fernández (10´) (descans); 2-0 Navarro (26´); 3-0 Jordi Galán (35´5); 4-0 Roger Rocasalbas (36´5); 5-0 Roger Rocasalbas (37´5); 6-0 Joan Vázquez (40´); 7-0 Joan Vázquez (42´); 8-0 Edu Fernández (44´); 9-0 Jordi Galán (49´).