Lliga Europea

El Moritz Vendrell perd 6 a 2 a la pista del Forte dei Marmi

L'equip es prepara per al derbi penedesenc de dimarts, quan el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del CP Vilafranca per jugar la sisena jornada de l'OK Lliga

El Moritz Vendrell perd 6 a 2 a la pista del Forte dei Marmi. CE Vendrell

El Moritz Vendrell va perdre 6 a 2 a la pista del Forte dei Marmi (Itàlia) en el primer partit del grup C de la Lliga Europea. La primera part va acabar amb el resultat ajustat d'1 a 0, amb un gran gol de Motaran. A l'inici de la segona part, l'equip italià va estar molt encertat i es va posar amb un avantatge de 4 a 0 amb pocs minuts. Amb el gol de Sergi Miras, de penal, al minut 30, semblava que el Vendrell podia reaccionar per almenys anar a buscar l'empat, però Torner i Pagnini van acabar de rematar el partit. El darrer gol el va marcar Eloi Mitjans, de falta directa, posant al marcador el definitiu 6 a 2.

Ara ja toca pensar en el derbi penedesenc del dimarts 27 d'octubre. A les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del CP Vilafranca per jugar la sisena jornada de l'OK Lliga. Aquesta jornada s'ha definit com a “Especial Nens del Vendrell” com a reconeixement a la colla castellera per les fites històriques que està aconseguint. Per tant, es fa una crida a l'afició a venir al pavelló del Club per felicitar els Nens i per animar l'equip i ajudar-lo a sumar els tres punts en el derbi penedesenc.

Es recorda que aquest dia es podrà adquirir la targeta de col·laborador per poder veure tots els partits d'OK Lliga i la fase de grups de la Lliga Europea per només 80 euros (socis del Club: 70 euros).

Alineacions
FORTE DEI MARMI
(6): Federico Stagi, Eric Torner, Davide Motaran, Pablo Cancela i Pedro Gil - cinc inicial – Alberto Orlandi i Marco Pagnini.
MORITZ CE VENDRELL (2): Guillem Fox, Jordi Creus, Sergi Miras, Francesc Gil i Eloi MItjans -cinc inicial- Jordi Ferrer, David Martínez, Xavi Aldrich  i Xús Fernández.
Gols
1-0 (17') Davide Motaran; 2-0 (25') Pedro Gil; 3-0 (26') Pedro Gil; 4-0 (28') Davide Motaran; 4-1 (30') Sergi Miras, de penal; 5-1 (32') Eric Torner; 6-1 (47') Marco Pagnini, i 6-2 (49') Eloi Mitjans, de falta directa.
Àrbitres: Bleuzen i Tarassioux (França).
Targetes: dues blaves a Jordi Creus.