El Moritz Vendrell guanya 5 a 1 el partit de Lliga Europea contra el Valongo

El Moritz Vendrell va guanyar 5 a 1 el partit contra el Valongo (Portugal) en la segona jornada del grup C de la Lliga Europea

Moritz Vendrell - Valongo. Eix

La primera part va finalitzar amb un ajustat 2 a 1. El Vendrell hagués pogut tenir més avantatge en el marcador, però ni Jordi Ferrer ni Eloi Mitjans van poder superar al porter portuguès en dues faltes directes per targetes blaves a Nuno Araujo (10') i a Ruben Pereira (18'). El primer gol del partit el va marcar Diogo Seixas (8'), l'empat el va fer Xixi Creus (12') i Francesc Gil va apuntar-se el 2 a 1, amb el qual es va arribar al descans.

A pocs minuts de començar la segona part, Xixi Creus va fer el 3 a 1 després de culminar una bona combinació amb Xavier Aldrich. Al minut 36 el Valongo es va posar amb nou faltes i al minut 41 va fer la desena. Eloi Mitjans tampoc va poder superar a Leonardo Pais en aquesta nova ocasió de falta directa. Tot seguit, Xixi Creus va fer el seu hat trick particular fent un golàs per posar el 4 a 1 en el marcador. Al minut 42, Francesc Gil va veure targeta blava i el Vendrell va haver de jugar amb inferioritat i va aguantar els dos minuts. Al minut 46 li van fer penal a sobre de Francesc Gil. El xut de Miras el va aturar Leonardo Pais. A dos minuts per al final, Jordi Ferrer va aprofitar el rebot d'una bona jugada individual de Miras per fer el 5 a 1 definitiu. Amb aquest resultat el Vendrell suma tres punts molt importants en competició europea.

El proper dimarts 10 de novembre el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Lloret per disputar la jornada 7 de l'OK Lliga. I el dissabte 14 de novembre arribarà el gran derbi comarcal amb el Calafell. El partit serà a les 20 h i es jugarà al pavelló del CE Vendrell. Aquest partit està declarat jornada especial i l'entrada serà al preu únic de 15 euros. Partit inclòs a la targeta col·laborador i fins als 14 anys entrada gratuïta. Es recorda que aquest dia es podrà adquirir la targeta de col·laborador per poder veure tots els partits d'OK Lliga i la fase de grups de la Lliga Europea per només 80 euros (socis del Club: 70 euros).

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (5): Xús Fernández, Jordi Creus, Jordi Ferrer, Sergi Miras i Eloi MItjans -cinc inicial- Francesc Gil, David Martínez, Xavi Aldrich, Biel Salvadó i Guillem Fox.

VALONGO (1): Leonardo Pais, Hugo Azevedo, Nuno Araujo, Diogo Seixas, Henrique Magalh. - cinc inicial – Joao Guimaraes, Joao Almeida, Xavier Cardoso, Ruben Pereira i Pedro Freitas.

Gols: 0-1 (8') Diogo Seixas; 1-1 (12') Xixi Creus; 2-1 (23') Francesc Gil; 3-1 (27') Xixi Creus; 4-1 (42') 4-1, i 5-1 (48') Jordi Ferrer.

Àrbitres: Molli i Da Prato (Itàlia).

Targetes: blaves a Nuno Araujo (10'), a Ruben Pereira (18'), a Francesc Gil (42'),