OK Lliga Masculina

El CP Vilafranca talla la ratxa del líder Vic i aconsegueix un meritori empat (3-3)

CP Vilafranca - CP Vic. Armand Beneyto

Brillant. El C.P.Vilafranca-Capital del Vi va aconseguir ahir a la nit un valuós empat davant el potent líder Vic que arribava a la capital de l´Alt Penedès amb el ple de triomfs (5 de 5) i en un estat de forma espectacular. Una magnífica segona part dels vilafranquins, en la que van arribar a capgirar el 0-2 del descans, va servir per acabar sumant un punt que permet els de Jordi Garcia continuar imbatuts (3 victòries i 4 empats).

Tal i com es preveia, el partit no va ser gens fàcil pel Patí Vilafranca. En el primer temps, un Vic molt ben posicionat en defensa va ofegar tots i cadascun dels intents locals. A més, en la seva primera arribada, el conjunt vigatà va ser letal i Cristian Rodríguez va situar el 0-1 en el marcador. En el minut 9, Ferran Font, aprofitant un refús de la defensa local, aconseguia el 0-2 i complicava encara més el panorama per al Vilafranca.

La resta del primer temps va continuar tenint el color del Vic amb una defensa basculant molt disciplinada que va fer impossible la remuntada. Amb el 0-2 al descans semblava difícil canviar el signe del duel, però aquesta temporada el Patí Vilafranca és un equip temible i capaç de tot i ho va tornar a demostrar a la represa.

El segon temps només va tenir el color blau dels vilafranquins. En el minut 33, Navarro aconseguia l´1-2 i, a partir d'aquí, els de Jordi Garcia es van fer amos de la situació. Rocasalbas, de falta directa, empatava en el minut 41 i en el minut 44, Jordi Galán, en una rematada des de l´interior de l´àrea avançava el Vilafranca (3-2).

La recta final va ser frenètica. El veterà Mia Ordeig, en el minut 47 i gràcies a una forta i col.locada canonada des de mitja distància, va empatar (3-3). I ja en el darrer minut de tot....i una mica més. A falta de 19 segons, el Vilafranca va tenir una falta directa per guanyar que va fallar Rocasalbas i en l´acció posterior, amb només 11 segons per a jugar-se, la falta directa va ser favorable al Vic, però Mia Ordeig també va fallar. En definitiva emocions fortes i brillant empat.

Fitxa tècnica:

C.P.Vilafranca-Capital del Vi: Gerard Camps, Navarro (1), Rubén Fernández, Edu Fernández, Rocasalbas (1) -cinc inicial- Jordi Galán (1)

C.P.Vic: Grau, Bancells, Cristian Rodríguez (1), Ferran Font (1), Mia Ordeig (1) -cinc inicial- Roger Presas, Burgaya, Martí Casas

Arbitres: Germán Sandoval i Gerard Marina

Gols: 0-1 Cristian Rodríguez (4,5´); 0-2 Ferran Font (9´); 1-2 Navarro (33´); 2-2 Rocasalbas (fd) (41´); 3-2 Jordi Galán (44´); 3-3 Mia Ordeig (47´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 250 espectadors