OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell perd 2 a 1 a la pista del Lloret

CH Lloret - Moritz Vendrell. Eix

El Moritz Vendrell va perdre 2 a 1 a la pista del Lloret en un partit en què no s'han aprofitat les ocasions a pilota parada. Els tres gols han estat marcats a la primera meitat. Xavi Crespo ha inaugurat el marcador al minut 3, quatre minuts després Jordi Ferrer ha fet l'1 a 1 i, a punt d'arribar al descans, Jordi Carbó ha marcat el segon del Lloret. A la segona part ja no s'ha mogut més el marcador i el partit ha finalitzat amb el resultat de 2 a 1.

Ara ja toca pensar en el derbi amb el Calafell, que es jugarà el proper dissabte 14 de novembre, a les 20 h, al pavelló del CE Vendrell. Es fa una crida a l'afició a venir al pavelló a animar l'equip i a gaudir en directe de l'emoció del derbi comarcal.

Es recorda que aquest dia es podrà adquirir la targeta de col·laborador per poder veure tots els partits d'OK Lliga i la fase de grups de la Lliga Europea per només 80 euros (socis del Club: 70 euros).

Alineacions

CH LLORET (2): Ferran Serra, David Plaza, Marc Grau, Àlex Grau, Xavier Crespo -cinc inicial- Jordi Carbó, Xavier Sulé, Adrià Farré, Roger Martí i Oriol Perarnau.

MORITZ CE VENDRELL (1): Xus Fernández, Jordi Creus, Eloi Mitjans, Sergi Miras, Jordi Ferrer -cinc inicial- Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Biel Salvadó i Guillem Fox.

Gols: 1-0 (3') Xavi Crespo; 1-1 (7') Jordi Ferrer, i 2-1 (24') Jordi Carbó.

Àrbitres: Picó i Buixeda.

Targetes: blava a Marc Serra (25').