OK Lliga Masculina

El C.P.Vilafranca pateix la primera derrota de la lliga davant un Liceo molt efectiu (7-1)

Plantilla del C.P.Vilafranca-Cafès Novell. Eix

El Patí Vilafranca ha patit la primera derrota de la present temporada davant un Liceo que va ser superior durant bona part de l´enfrontament. El 7-1 final no deixa dubtes sobre quin dels dos equips va ser millor en aquest duel que deixa els penedesencs en el sisè lloc de la classificació a sis punts del líder Vic a l´espera d´un altre enfrontament trascendent el proper dissabte a la Poliesportiva contra el Reus Deportiu.

Malgrat el 7-1, la història del partit hauria pogut ser una altra ben diferent si el vilafranquí Edu Fernández hagués transformat un penal en el minut 5 amb 0-0 en el marcador. El porter català del Liceo, Xavi Malián, li va endevinar la intenció i va impedir el 0-1. L´errada va donar ales als gallecs que en el minut 9 s´avançaven amb un gol de Pau Bargalló després d´aprofitar una errada de Rubén Fernández.

En el minut 14, Marc Navarro va disposar d´una ocasió immillorable per a empatar i en l´acció posterior, de nou Pau Bargalló, tornava a batre Gerard Camps (2-0). El Liceo, demostrant més capacitat rematadora que el Vilafranca, tenia ja molt ben encarrilat el duel i si bé és cert que encara quedava molt per endavant, les vibracions en el bàndol vilafranquí no eren massa bones.

La segona part va començar amb la mala notícia de la lesió de Marc Navarro, un problema afegit que va acabar d'afectar els plans de Jordi Garcia. Amb tot, la sentència definitiva va arribar en el minut 38 amb el tercer gol particular d´un inspirat Pau Bargalló. A partir d´aquí, el partit es va convertir en un monòleg corunyès.

En només dos minuts i mig (entre els minuts 44 i 46,5) es va passar del 3-0 al 6-0 en un periode de control total del Liceo. Rocasalbas, en una bonica acció individual, va retallar distàncies en el minut 47,5, però el gol vilafranquí va ser, més que res, testimonial. El Liceo encara va tenir temps d´aconseguir el setè i rubricar una golejada inesperada després dels bons resultats del Vilafranca en el darrer mes de competició. Millor esborrar Riazor de la memòria. Ara toca el Reus Deportiu.

Fitxa tècnica:

H.C.Liceo: Malián, Jordi Bargalló (1), Lamas, Oriol Vives (2), Pau Bargalló (3) -cinc inicial- Torres, Carballeira (1), Nacevich.

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Navarro, Edu Fernández, Rubén Fernández, Rocasalbas (1) -cinc inicial- Jordi Galán, Joan Vázquez, Enric Martí.

Arbitres: Alberto Garrote i Jorge Martínez

Gols: 1-0 Pau Bargalló (9´); 2-0 Pau Bargalló (15´) -descans- 3-0 Pau Bargalló (38´); 4-0 Carballeira (44´); 5-0 Jordi Bargalló (46,5´); 6-0 Oriol Vives (47´); 6-1 Rocasalbas (47,5´); 7-1 Oriol Vives (48,5´)

Incidències: Pavelló de Riazor de La Coruña. 300 espectadors