OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 6 a 2 en el derbi contra el Calafell

Mortiz Vendrell - CP Calafell. Eix

Abans de començar el partit s'ha fet un minut de silenci per condemnar els atemptats a París i en solidaritat amb els familiars i amics de les víctimes.

Com ja és habitual en el derbi comarcal, el partit va començar amb molta intensitat i, només començar, Sergi Romeu va fer el 0 a 1. Al minut 3 Sergi Miras va empatar de penal. Al minut 5 el mateix Miras hagués pogut tornar a marcar de penal, però no va poder superar Arellano. Tot seguit, Sergi Romeu va tornar a marcar posant l'1 a 2 en el marcador. Al minut 13, Jordi Ferrer va tornar a equilibrar-lo amb un fort xut que sorprendre el porter del Calafell.

Al minut 15, en la petició de temps mort per part del Calafell, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Sergi Romeu perquè els va aplaudir a la cara reclamant un penal a l'última jugada. Tot seguit, Kilian Aguilar i Sergi Miras també van veure una blava cadascú per una enganxada entre els dos jugadors. A un minut i mig per al descans, el Vendrell es va posar amb 9 faltes en pocs segons va caure la desena. La falta directa es va haver de repetir. Ricardo Valverde en cap de les dues ocasions va poder superar Xús Fernández. Amb el 2 a 2 va finalitzar la primera meitat del partit.

Als quatre minuts de començar la segona part, Eloi Mitjans va fer el 3 a 2. Al minut 38 el Vendrell va agafar més avantatge en el marcador amb gols de Xixi Creus i Eloi Mitjans. Al minut 42 els àrbitres van xiular penal favorable al Calafell. Xús Fernández va aturar el xut de Sergi Romeu. Al minut 46, Jordi Ferrer va fer el 6 a 2. A un minut i mig per al final va sortir a pista el juvenil Joan Lluís Mudarra. El partit va finalitzar amb el 6 a 2 en el marcador.

MORITZ CE VENDRELL (6): Xús Fernández, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Xixi Creus -cinc inicial-, Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.

CP CALAFELL (2): David Arellano, Sergi Romeu, Kilian Aguilart, Gerard Vergés, Ricardo  Valverde -cinc inicial-, Oriol Palau, Marc Vergés, Jordi Gabarra, Pol Pàmies i Xavier Andreu.

Gols: 0-1 (1') Sergi Romeu; 1-1 (3') Sergi Miras, de penal; 1-2 (6') Sergi Romeu; 2-2 (13') Jordi Ferrer; 3-2 (29') Eloi Mitjans; 4-2 (38') Xixi Creus; 5-2 (38') Eloi Mitjans, i 6-2 (46') Jordi Ferrer.

Àrbitres: Tavera i Gorina.

Targetes: blava a Sergi Romeu (15') i a Kilian Aguilar i Sergi Miras (15').