OK Lliga Masculina

El C.P.Vilafranca suma un altre empat en un partit molt dur davant el Reus Deportiu (2-2)

CP Vilafranca - Reus Deportiu. Ramon Filella

El C.P.Vilafranca-Capital del Vi ha recuperat les sensacions perdudes el passat cap de setmana a la pista del Liceo i en un partit molt complet ha aconseguit empatar contra el temible Reus Deportiu. Els penedesencs han arribat a tenir un 2-0 a favor en el minut 31, però els de la capital del Baix Camp han pogut empatar amb dos gols de Salvat i Marc Coy, aquest últim a la recta final de l´enfrontament.

El duel ha començat amb un Patí Vilafranca molt concentrat i en el minut 6, Jordi Galán, en una bona acció individual ha avançat els de Jordi Garcia (1-0). Tres minuts més tard, els reusencs haurien pogut empatar en un penal que ha fallat Ramon Marín. El mateix Marín, en el refús del penal, ha etzibat una espectacular canonada que s´ha estavellat al travesser.

La resta del primer temps ha estat una demostració de control per part del Patí Vilafranca que ha convertit la seva porteria en un munt de ciment armat amb un Gerard Camps, com gairebé sempre, molt encertat. En atac, a més, els vilafranquins també han disposat d´ocasions en un parell de rematades de Rocasalbas i Navarro.

La segona part s´ha iniciat de la mateixa manera que la primera. En el minut 6, el mateix que a la primera, el Patí Vilafranca ha tornat a marcar. Una bola refusada des de l´àrea per part de la defensa del Reus Deportiu ha caigut a l´stick de Rocasalbas que ha empalmat una poderosa canonada que ha entrat cm un coet a la porteria de Molina (2-0).

El més difícil semblava fet, però, a partir d´aquí, el Reus ha pressionat i nómes un minut més tard Salvat aconseguia el 2-1. Amb el marcador ajustat, el Patí Vilafranca ha tractat de congelar el joc i buscar alguna jugada puntual. La sentència hauria pogut arribar en el minut 35 en un penal a favor dels penedesencs que Edu Fernández ha errat.

En el minut 46, Marc Coy, en una bona canonada, ha sorprès Gerard Camps i ha acabat certificant l´empat definitiu. Es el cinquè empat del Patí Vilafranca en 9 partits de lliga. L´equip de Jordi Garcia continua imbatut a casa i ja ha passat el “Tourmalet” de rivals (Barça, Vendrell, Vic, Liceo i Reus Deportiu). Bones vibracions.

C.P.Vilafranca-Capital del Vi: Gerard Camps, Navarro, Jorgi Galán (1), Edu Fernández, Rocasalbas (1) -cinc inicial- Joan Vázquez, Rubén Fernández

Reus Deportiu: Roger Molina, Platero, Ramon Marín, Salvat (1), Marc Coy (1) -cinc inicial- Xavi Rubio

Arbitres: Gómez y Burgos

Gols: 1-0 Jordi Galán (6´) (descans); 2-0 Rocasalbas (31´); 2-1 Salvat (32´); 2-2 Marc Coy (46´).

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca del Penedès. 100 espectadors