Futbol 7

Segona victòria consecutiva del CE Nova Olivella

Ahir tornava la lliga de futbol 7 a Vilanova amb una repetició de fa un mes, al Trofeu del CE. Nova Olivella, entre el CE. Nova Olivella i el Luke Tubito Team de Vilanova.

En aquella ocasió l’equip de Vilanova va quedar primer i el d'Olivella segon. Però ahir l’equip de Javi (substituït ahir pel seu segon, Jonay Reguera), va donar una lliçó de joc en equip, de tècnica i de companyerisme, derrotant al Luke Tubito per 6 a 1. Una primera part, on tot va sortir com la seda, una davantera efectiva i una defensa que era un mur de formigó, i on en cap moment es va baixar els braços amb un gust d´ambició a l'equip de Jonay Reguera.

Es va arribar a la mitja part amb una renta força ampla, de 3 a 0 (Dani Reche 2 i un de Dani Salvatierra), per encarar una segona part més tranquil·la i com no, gaudir-la com no feia temps. Un Dani Reche, que està sent l´any de la seva consagració amb dos o tres gols per partit, i un fixatge d’última hora, Dani Salvatierra, que en dos partits ja porta dos gols. Un Nova que va seguir a la segona part amb el seu joc, i que no es va conformar amb els tres golets, Tarin des de el mig del camp va anotar un golàs, amb gol un altre vegada de Salvatierra (el segon), i l’últim en apuntar-se a la festa va ser Isma. Finalment, el Luke Tubito Team va poder aconseguir el gol de l´honor, amb un relaxament del Nova, després d´un gran esforç. El segon, Jonay Reguera, felicitava efusivament als seus nois i donava la noticia al míster, Javi (que per temes personals no va poder assistir al partit).

Segona victòria seguida, i el que es més important, aquella alegria en el joc, que tot aficionat al Nova, esperava fa molt temps. Un 10 a tots els jugadors. L´afició va sortir del Camp de Vilanova prou content i amb l´ambició de tornar a veure guanyar al seu equip.