El Patí Vilanova guanya a Palafrugell

Pol Macià. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat al Palafrugell en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Primera Divisió Nacional disputat aquest vespre en el Pavelló de la vila gironina.

Els gironins nous en la categoria arribaven amb una molt bona posició davant un Vilanova que ha perdut els quatre partits disputats a la capital del Garraf, mentre que havia guanyat a les visites a Madrid i Astúries. Avui els del Patí han fet valer l’experiència dels seus jugadors i s’han emportat tres punts amb valor afegit en una efectiva segona part.

La primera part ha finalitzat sense que el marcador s’hagués mogut, malgrat que els vilanovins han reclamat un gol dels anomenats fantasmes. Només començada la segona part Ros inaugurava el marcador però als trenta segons un penal a favor del Palafrugell feia l’empat a un gol.

El marcador no s’ha mogut fins als darrers cinc minuts, quan Bargalló transformava un penal i mig minuts més tard Macià feia el tercer pels d'Alexis Castro. Un nou penal a favor dels locals i transformat al segon intent posava emoció als minuts finals, però de nou D. Ros amb el seu segon gol i quart dels vilanovins feien viatjar els tres punts fins a la capital del Garraf desprès de desaprofitar aquests una falta directa per blava a Vives .

Ara el Vilanova rebrà en la propera setmana a l’Alcobendas que serà una nova pedra de toc per confirmar la millora que considerem te l’equip des de l’arribada de A. Castro.

Fitxa Tècnica

C.P. PALAFRUGELL.- Valentí, Ruiz, Vives, Pujol, Duran (equip inicial) Martinez, Vilella, Manzanero (p.s.)

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Bargalló, Esteva, Aragonés, Ros (equip inicial) Macià, Salvadó, Raventos, Peralta, Briva (p.s.)

Arbitres: Srs Navales i Calonge

Gols .-

Sense gols a la primera part

Segona Part

0-1 Ros (min 2 i mig); 1-1 Duran de penal (min 3); 1-2 Bargalló de penal (min 20); 1-3 Macià (min 20 i mig); 2-3 Duran de penal (min22 i mig); 2-4 Ros (min 23)