OK Lliga Masculina

El C.P.Vilafranca es deixa remuntar el 0-1 inicial i acaba perdent davant un incòmode Lleida (3-1)

CP Lleida - CP Vilafranca-Cafès Novell. Eix

El Patí Vilafranca ha perdut aquest migdia a Lleida una magnífica oportunitat de consolidar-se en les posicions de Copa del Rei al cedir per 3-1 davant un Lleida que ha sabut treure suc de les seves  oportunitats. Els vilafranquins s´han avançat en el primer minut de partit, però malgrat aquest avantatge no han pogut sentenciar un equip local molt incòmode que en els últims deu minuts ha acabat girant la truita de manera inesperada.

De fet, el 0-1 ha arribat en la primera acció rellevant del duel en un espectacular xut de Rocasalbas des de gairebé mitja pista quan només s´havien disputat 50 segons. Amb el marcador a favor, els de Jordi Garcia han controlat el partit amb claredat i han disposat de diverses ocasions per ampliar distàncies. Rubén Fernández en el minut 7 i Rocasalbas en el minut 13 amb un xut al pal haurien pogut situar el 0-2, però el gol no s´ha concretat.

La lesió de Marc Navarro ha estat un primer contratemps pels penedesencs que, malgrat tot, han seguit dominant amb solvència fins el descans (0-1). La segona part ha començat amb el mateix guió que la primera i en els primers minuts, el Patí Vilafranca ha seguit portant el pes del joc. Rubén Fernández (34´) ha tornat a disposar d´una bona ocasió per a marcar, però tampoc ha tingut encert per a superar Lluís Tomàs.

Tot ha canviat, de sobte, en el minut 40. Una jugada individual de l´argentí Necchi ha acabat amb un xut que Gerard Camps, malgrat desviar, no ha pogut evitar que acabés entrant a la seva porteria. Era l´1-1 que ha significat un autèntic cop de timó a la situació general de l´enfrontament. A partir d´aquí, el Lleida ha cregut en les seves possibilitats i en el minut 45 el veterà Rodero, exjugador del mateix Vilafranca, ha marcat el 2-1 gràcies a una esplèndida canonada que ha entrat per la creueta.

En el minut 47, Rocasalbas ha disposat d´una falta directa que ha estavellat al pal en la que ha estat la darrera gran ocasió vilafranquina. Ja a les acaballes, en el minut 49, Andreu Tomàs ha sentenciat aconseguint el definitiu 3-1. La derrota, segona de la temporada del Patí Vilafranca, deixa els de Jordi Garcia en la vuitena posició de la taula empatats amb el Caldes que és novè. Cal recuperar sensacions. Espera el Juventude de Viana a la Copa de la CERS.

C.P.Lleida: Lluís Tomàs, Emanuel Necchi (1), Trilla, Cañellas, Andreu Tomàs (1) -cinc inicial- Lluís Rodero (1), Esteve Pujals, Ballesteros, Llisà

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Navarro, Joan Vázquez, Rocasalbas (1), Edu Fernández -cinc inicial- Rubén Fernández, Jordi Galán, Enric Martí

Arbitres: Rubén Fernández i Fran Garcia. Targeta blava: Jordi Galán

Gols: 0-1 Rocasalbas (50”) -descans- 1-1 Emanuel Necchi (40´); 2-1 Lluís Rodero (45´); 3-1 Andreu Tomàs (49´)

Incidències: Pavelló Onze de Setembre de Lleida. 250 espectadors