OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell perd 5 a 2 a la pista del Barça

La banqueta del Moritz Vendrell. Eix

El Moritz Vendrell va perdre 5 a 2 a la pista del FC Barcelona en el partit corresponent a la jornada 11 de l'OK Lliga.

La primera part va finalitzar amb el marcador de 0 a 1 favorable al Vendrell amb un gol de Francesc Gil poc abans del descans, però a la segona part el Barça va remuntar el partit i va aconseguir la victòria amb el resultat de 5 a 2.

Tot i la derrota, el Vendrell va donar bones sensacions i va demostrar que és un equip que pot plantar cara a qualsevol equip. Aquest fet dóna confiança de cara als propers compromisos.

El dissabte 12 de desembre, a les 20 h, rebrà la visita del Quévert (França), un partit clau per a la classificació a quarts de final de la Lliga Europea. Per tant, es fa una crida a l'afició per omplir el pavelló del Club i animar l'equip per ajudar-lo a aconseguir la victòria.

FC BARCELONA (5): Aitor Egurrola, Marc Gual, Sergi Panadero, Matías Pascual i Pablo Álvarez -cinc inicial- Edu Lamas, Lucas Ordóñez, Xavi Barroso i Xavi Costa

MORITZ CE VENDRELL (2): Xús Fernández, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Xixi Creus -cinc inicial-, Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Biel Salvadó i Guillem Fox.

Gols: 0-1 (24') Francesc Gil; 1-1 (30') Sergi Panadero; 2-1 (38') Marc Gual, de penal; 3-1 (41') Lucas Ordóñez, de falta directa; 4-1 (44') Lucas Ordóñez; 4-2 (45') Jordi Ferrer, de falta directa, i 5-2 (47') Matías Pascual.

Àrbitres: Valverde i Sánchez.

Targetes: blava a Edu Lamas (45').