Lliga europea

El Moritz Vendrell guanya 8 a 4 el Quévert

Moritz Vendrell - Quévert. Eix

Sergi Miras va inaugurar el marcador al minut 11 de penal. Set minuts després, David Martínez va fer el segon del Vendrell. Tot seguit, el Quévert va retallar distància en el marcador amb un gol de Cirilo Garcia. Al descans es va arribar amb el 2 a 1 a l'electrònic. Als set minuts de la represa, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Xavier Aldrich. Xús Fernández va aturar la falta directa executada per Corentin Turluer.

Al minut 34, els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell per retenció de pilota no reglamentària per part del porter del Quévert, que va veure targeta blava per protestar. Sergi Miras no va fallar i va tornar a marcar de penal, fent el 3 a 1. Al minut 37 Xixi Creus va fer el quart del Vendrell després d'una gran jugada de Miras. Un minut després, Sergi Miras va disposar d'un altre penal, però aquesta vegada Cantarero va aturar el seu xut. Al minut 40 Cirilo Garcia va marcar el segon del Quévert.

La possible reacció de l'equip francès va ser neutralitzada per Eloi Mitjans amb dos gols consecutius, als minuts 42 i 43. Al minut 45 Francesc Gil es va apuntar a la festa fent el 7 a 2. Al minut 47 David Martínez ve fer el 8 a 2. Al minut 48 els àrbitres van xiular penal a favor del Quévert i Cirilo Garcia va marcar el 8 a 3. Tot seguit, el Vendrell va fer la desena falta. En la falta directa, els àrbitres van interpretar retenció no reglamentària de la pilota per part de Xús, que aturar en dues instàncies els xuts de  Corentin Turluer.

Amb aquest resultat, el Moritz CE Vendrell aconsegueix tres punts importants de cara a la classificació a quarts de final de la Lliga Europea.

MORITZ CE VENDRELL (8): Xus Fernández, Sergi Miras, Jordi Creus, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans -cinc inicial- David Martínez, Francesc Gil, Xavi Aldrich, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.

QUEVERT (4): Carles Cantarero, Cirilo Garcia, Corentin Turluer, Corentin Le Polodec i Anthony Le Roux -cinc inicial- Ronan Ricaille, Sergio Burgoa i Justin Lochu.

Gols: 1-0 (11') Sergi Miras, de penal; 2-0 (18') David Martínez; 2-1 (18') Cirilo Garcia; 3-1 (34') Sergi Miras, de penal; 4-1 (37') Xixi Creus; 4-2 (40') Cirilo Garcia; 5-2 (42') Eloi Mitjans; 6-2 (43') Eloi Mitjans; 7-2 (45') Francesc Gil; 8-2 (47') David Martínez; 8-3 (48') Cirilo Garcia, de penal, i 8-4 (49') Ronan Ricaille.

Àrbitres: Guilherme i Peixoto (Portugal) .

Targetes: blava a Xavier Aldrich (32'), a Carles Cantarero (34') i a Xixi Creus (48').