OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell empata 5 a 5 amb el Shum

Mortiz Vendrell - Shum Maçanet. Eix

Al minut 4 Eloi Mitjans va inaugurar el marcador, però dos minuts després André Baptista va fer l'1 a 1. Al minut 9 els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell. El xut de Sergi Miras  va anar al pal i amb el rebot va marcar, però va ser anul·lat perquè un dels àrbitres van considerar que era una jugada no reglamentària. Al minut 16 Sergi Parra va avançar el Shum en el marcador. Al minut següent Ferran Garcia va fer el tercer dels visitants. Al minut 21, el Vendrell va disposar d'un altre penal. Marcel Luzón va aturar el xut de Sergi Miras. A l'últim segon de la primera part, el Shum va fer la desena falta i Eloi Mitjans va fer marcar en la directa. Amb el 2 a 3 es va arribar al descans.

Al minut 32 de la represa el Vendrell es va posar amb 9 faltes. Al minut següent Jordi Ferrer va fer el 3 a 3. Al minut 36, va caure la desena falta del Vendrell. I Ferran Garcia va fer el 3 a 4 de falta directa. Tot seguit Eloi Mitjans va tornar a empatar el partit. Al minut 38, els àrbitres van ensenyar targeta blava a David Gelmà. Marcel Luzón va aturar la falta directa d'Eloi Mitjans. Al minut 42, Xixi Creus va avançar el Vendrell en el marcador. Al minut 43 Ferran Garcia, amb un hat trick particular, va fer el 5 a 5. Al minut 44 el Vendrell va acumular la falta 14. El Shum, al minut 45, es va posar amb les mateixes faltes. Amb l'empat a 5 gols va finalitzar el partit.

MORITZ CE VENDRELL (5): Xús Fernández, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Xixi Creus -cinc inicial-, Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Iker Casado i Guillem Fox.

SHUM BALDER TECNICA (5): Marcel Luzón, André Baptista, Sergi Parra, Adrià Martos i Lluís Ferrer -cinc inicial-, David Gelmà, Ferran Garcia, Ignasi López, Alexandre Garcia i Enric Núñez .

Gols: 1-0 (4') Eloi Mitjans; 1-1 (6') André Baptista; 1-2 (16') Sergi Parra; 1-3 (17') Ferran Garcia; 2-3 (24') Eloi Mitjans, de falta directa; 3-3 (33') Jordi Ferrer; 3-4 (36') Ferran Garcia, de falta directa; 4-4 (36') Eloi Mitjans; 5-4 (42') Xixi Creus, i 5-5 (43') Ferran Garcia.

Àrbitres: Garmendia i Gorina

Targetes: blava a David Gelmà (38');