OK Lliga Masculina

El C.P.Vilafranca topa amb el Caldes i els pals i acaba patint la tercera derrota consecutiva

Marc Navarro passant per darrera la porteria de l’ex-vilafranquí Cesc Campor. Raimon Mascaró

C.P.Caldes-C.P.Vilafranca-Cafès Novell 2-1

El Patí Vilafranca està immers en el seu pitjor moment de la temporada i a la pista del nouvingut Caldes ha sumat la tercera derrota consecutiva al campionat de lliga després de les patides davant el Lleida (3-1) i el cuer Alcoi (0-1). Els tres entrebancs comprometen molt la presència del Patí Vilafranca a la Copa del Rei del proper febrer, un objectiu que fa un mes semblava a tocar dels penedesencs.

Malgrat la derrota, l´equip de Jordi Garcia ha fet mèrits més que suficients per acabar sumant, com a mínim, un punt. I és que a la segona part i amb el 2-1 en el marcador, els blaus han estavellat tres boles al pal (Rubén Fernández dues i Edu Fernández) que haurien pogut canviar el signe del duel. Abans de tot això, però, en el primer temps el Caldes, un equip ben recolzat per la seva sorollosa afició, ha estat millor que el Patí Vilafranca.

De fet, els vilafranquins, que novament han tingut la baixa de Rocasalbas, han sortit mig adormits i en els minuts 5 i 7 han vist com Molera i Rovira situaven el 2-0 en el marcador en els dues primeres oportunitats clares dels vallesans. El Patí Vilafranca ha tardat en reaccionar, però passat l´equador d´aquesta primera part ha començat a generar perill i en el minut 16 Marc Navarro ha retallat distàncies (2-1).

Els primers minuts de la represa han tingut un clar color vilafranquí. Dues rematades de Rubén Fernández s´han estavellat al pal en els minuts 3 i 5 en una fase de control total dels penedesencs. L´empat, però, no ha arribat i el Caldes, que se sent còmode jugant en el seu petit pavelló, ha sabut trampejar la situació. En el minut 37, Edu Fernández ha tornat a enviar una pilota al pal quan ja es cantava el 2-2.

La recta final ha estat plena d´incertesa. El Caldes ha disposat d´un parell d´arribades clares de la mà del jugador d'Angola Humberto Mendes i de Roger Acsensi, però la gran ocasió l´ha tinguda Joan Vázquez a falta de deu segons en una jugada personal que el porter vallesà Campor ha acabat salvant en darrera instància. En definitiva una derrota dolorosa d´un Patí Vilafranca que no aixeca el cap. L´aturada de Nadal haurà de refrescar les idees.

C.P.Caldes: Campor, Jacint Molera (1), Xavi Rovira (1), Jordi Urbano, Alex Acsensi -cinc inicial- Mendes, Roger Acsensi

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Rubén Fernández, Jordi Galán, Joan Vázquez, Edu Fernández -cinc inicial- Navarro (1), Enric Martí

Gols:1-0 Jacint Molera  (5,5´); 2-0 Xavi Rovira  (7,5´); 2-1 Navarro  (16´)

Incidències: Pavelló Municipal de Caldes de Montbui. 300 espectadors