HOQUEI PATINS

El Patí Vilanova perd per la mínima a Tordera

CP Vilanova. Eix

El C.P. Tordera ha derrotat al C.P. Vilanova per 5 gols a 4 en el partit corresponent a la desena jornada de la Primera Divisió i que s’ha jugat aquest migdia en el Pavelló Parroquial de Tordera, partit amb el que es tanca la competició pel que fa a l’any 2015.

Els torderencs sempre han portat la iniciativa en el marcador i malgrat que el Patí s’ha apropat no ha pogut capgirar-lo. Destacar que el Vilanova ha pagat molt car els errors defensius, que sense ells possiblement els tres punts haurien viatjat a la capital del Garraf i que no ha pogut comptar amb Esteva per motius professionals. Esperem i demanarem al Papà Noel, a Santa Claus i al Reis que el Patí capgiri la seva situació.

La primera part ha finalitzat amb 2 a 1 a favor del Tordera amb dos gols de S. Teixidó, el segon de penal i que Bargalló escurcés diferències. En la segona part dos nous gols locals els han posat una clara avantatge, però la reacció dels d’Alexis Castro amb dos gols seguits han posat la por al cos als torderencs, que quan es veien amb l’empat a sobre ha arribat el cinquè marcat per S. Teixidó. De nou el Patí ha posat tota la carn a la graella i ha tornat a situar-se a un gol a manca de set minuts pel final, que ha arribat sense que es mogués el marcador i amb els locals demanant l’hora

Fitxa Tècnica

C.P. TORDERA.- Sahun,Gurri, S. Teixidó,Aguirre, M. Serra ( equip inicial) Torner, Cantero,Grima

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Bargalló, Macià, Aragonés, Ros (equip inicial) Salvadó, Peralta, Raventós

Arbitres: Srs. D. Godia i R. Hidalgo  sense problemes

Gols:

Primera part: 1-0 S. Teixidó (min 2); 2-0 S. Teixidó de penal (min 3); 2-1 Bargalló (min 10)

Segona Part: 3-1 Aguirre (min 5); 4-1 Gurri (min 8); 4-2 D. Ros (min 9); 4-3 Macià (min 10); 5-3 S. Teixidó (min 14); 5-4 Macià (min 18)

Targetes Blaves: Cantero i Salvadó per encarar-se