Atletisme

Podis pels atletes del CA Canyelles a l'Espirall

Víctor Peña i el Juanma Garcia arribant a meta. Eix

La Mitja Marató de l'Espirall és una de les curses més conegudes de l'Alt Penedès, que rep el seu nom del barri de Vilafranca on se celebra.

Aquesta Mitja Marató l'organitza l'Associació de Veïns de manera solidària i és l'última mitja marató de l'any de la comarca de l'Alt Penedès. Enguany també s'ha celebrat simultàniament els 5 km de l'Espirall.

La competició transcorregué diumenge passat per un circuit íntegrament urbà, sent el mateix que el de la Mitja Marató fins a la sortida de Vilafranca, direcció Guardiola, on els corredors van girar cap a la línia de meta.

Aquest ha estat el recorregut que han fet els atletes del Club Atletisme Canyelles, en Víctor Peña i el Juanma Garcia, que van competir en els 5 km.

El Víctor i el Juanma van entrar junts a meta en primera posició de la general, fent tots dos idèntic crono de 16:03, demostrant que un esport tan individual com és l'atletisme també té una gran dosi de companyerisme. El Víctor a més aconsegueix amb aquest crono marca personal.

Destacar també la boníssima 4 plaça d'en Joan Nebleza, qui completava el recorregut en 16'39" i la Marga Aranda amb 26'04", que va fer 12a de la seva categoria.

També cal parlar dels 21 km que va fer el Pedro Aranda, qui buscava marca per a la Marató de Nova York, que va completar la Mitja Marató en 1:28:29, quedant primer de la seva categoria.