El Patí Vilanova cau davant el Barça Lassa

Els vilanovins no han tingut cap opció davant els cadells del Barça

FC Barcelona - CP Vilanova. @FCBHoquei

El F.C. Barcelona Lassa ha derrotat per 5 gols a 1 a l’Impagos C.P. Vilanona en el partit disputat aquest migdia en el Pavelló de la Vall de Hebron-Complex Llars Mundet de Barcelona i corresponent a la 11èna jornada de la Primera nacional.

Clara derrota del Vilanova davant un Barça intractable, que demostra el perquè de la seva classificació i que no podem oblidar que varis dels seus jugadors van formar part de la selecció espanyola sub 20 que va quedar sots campiona mundial sub 20 a Vilanova el setembre passat.

Res a dir d’un partit i resultat en que els vilanovins van ser completament dominats pels barcelonins i que en cap moment van disposar d’opcions de donar la sorpresa. Fins i tot en la segona part van veure com no podien superar a un rival que jugava amb inferioritat durant quatre minuts per les targetes blaves a Llorca.

Ara el Vilanova jugarà dissabte a les 19 hores (horari a confirmar) contra el Sant Cugat i esperem que veiem a Les Casernes que els tres punts es queden a casa.

Fitxa Técnica

F.C. BARCELONA LASSA.- Blai Roca, Nil Roca, S. Aragonés, Palazón, Llorca (equip inicial) O. Garcia, Miquel, Martinez, Ferré

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Bargalló, Esteva, Ros, J. Aragonés (equip inicial) Salvadó, Macià, Peralta, Raventos, Briva

Arbitres: Srs. G. Gorina i J. Amezaga

Gols:

Primera part. Llorca (min 10), 2-0 Llorca (min23)

Segona Part. 3-0 Llorca de FDA; 3-1 Bargalló de penal (min 12); 4-1 N. Roca (min 24) 5-1 N.Roca (min 24)

Targetes Blaves: Esteva, Escofet, Macià, Salvadó del Vilanova i dues a Llorca del Barça