El Moritz CE Vendrell planta cara al Liceo a domicili

Banqueta del Moritz CE Vendrell . Eix

Derrota per la mínima del Moritz CE Vendrell en la seva visita a la pista del Liceo. A la primera part va portar la iniciativa en el marcador amb gols de Sergi Miras, de penal, i d'Eloi Mitjans, però Jordi Bargalló i David Torres van anar neutralitzant els gols dels visitants i, al descans, es va arribar amb el resultat de 2 a 2.

A la segona part, els papers es van canviar i va ser el Vendrell qui va anar a remolc mirant de retallar l'avantatge que anaven agafant els locals. Amb un "hat trick" de Francesc Gil i un gol de Jordi Ferrer, l'equip dirigit per Guillem Pérez va estar a punt de donar la sorpresa.

El resultat final va ser de 7 a 6, amb el qual el partit d'OK Lliga contra el Reus a casa es presenta molt emocionant de cara a la classificació per a la Copa. Però abans, el proper dissabte, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Forte dei Marmi en una jornada de Lliga Europea que també serà clau per a la classificació als quarts de final.