HOQUEI PATINS

Victòria del Patí Vilanova a Madrid

El Impagos C.P. Vilanova ha derrotat per 2 gols a 3 al C.H. Rivas Las Lagunas en el partit corresponent a la 13ena jornada de la Primera Divisió i amb la que es tanca la primera volta de la competició i que s’ha disputat aquesta tarda-vespre al Poliesportiu Cerro del Telégrafo en la vila de Rivas Vacia, Madrid.

Balsàmica victòria i treballada victòria del Patí en la pista madrilenya del Rivas -l’equip dels Cortijo, que ho son quasi bé tot en aquest club i que s’ha gestat en una bona segona part en la que han remuntat un resultat advers de 2 a 0, aconseguit pels locals en l’espai d’un minut en l’equador de la primera part. Els catalans podien haver igualat el marcador abans del descans si haguessin transformat una falta directa i un penal- aquest l’han fet repetir els col-legiats per avançar-se Bargalló en el tret.

Si en la primera part el Vilanova ha estat una mica ensopit i ineficaç en atac, en el segon temps el panorama ha canviat sensiblement i els gols de Macià i Ros de falta directa han posat nerviosos als madrilenys i un tercer gol de Ros, ha permès emportar-se els tres punts cap a la capital del Garraf. Destacar que amb empat a dos gols, Escofet ha aturat una falta directa per acumulació, evitant que els locals s’avancessin en el marcador i que en els minuts finals el Patí també, no ha transformat una falta directa per acumulació que els hagués donat més tranquil·litat.