OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca torna a perdre i es continua complicant el futur en el campionat de lliga

C.P.Vilafranca-Cafès Novell-Shum Maçanet. Ramon Filella

C.P.Vilafranca-Cafès Novell-Shum Maçanet 3-6

No hi ha manera. El Patí Vilafranca segueix amb la seva particular davallada a la lliga i enfront el Shum Maçanet, un altre rival de la part baixa de la classificació, va encaixar una derrota d´aquelles que fa mal i que, a més, complica el panorama en el campionat. I és que en poc més dos mesos i un cop acabada la primera volta, els vilafranquins han passat de ser l´equip revelació a veure´s immersos en la lluita per la permanència. Qui s´ho havia de creure.

Davant el Shum Maçanet, el Patí Vilafranca va acabar pagant la mala primera part i la manca d´encert de cara a la porteria rival en els moments clau. El primer temps dels de Jordi Garcia va ser certament fluix i el Shum, sense fer meravelles, va avançar-se en el marcador en el minut 4,5 amb un xut de Gelmà des de l´interior de l´àrea (0-1).

A partir d´aquí, els penedesencs van buscar la porteria rival amb insistència, però el partit va començar a assemblar-se massa al del dia de l´Alcoi. Els constants atacs locals, amb un xut de Galán al travesser (17´) o diversos intents de Navarro o Rocasalbas, topaven amb l´encert del porter Luzón o amb la poca punteria i l´angoixa va començar a aparèixer. A més, en els últims cinc minuts, el Shum va estar inspirat i va encadenar tres gols fins completar un més que sorprenent 0-4 (el darrer de Neves de falta directa).

La segona part va ser un atac constant del Patí Vilafranca conscient del problema que significava perdre aquest duel. Els blaus van sortir a la pista revoucionats i van tancar a la seva pròpia àrea el Shum. Dos gols d´Edu Fernández en els primers sis minuts i mig van obrir el camí de l´esperança (2-4). En el minut 32, a més, el Vilafranca va disposar d´un penal per a situar-se amb el 3-4, però Joan Vázquez va enviar la pilota al pal.

Aquesta acció va pesar més del compte i en els minuts posteriors, els blaus van cedir una mica d´empenta. Amb tot, ja en plena recta final, en el minut 47, Edu Fernández, de falta directa, col.locava el 3-4 i feia renéixer la il.lusió. Tot, però, va ser un miratge. Amb el Patí a la desesperada, el Shum va aprofitar un parell d´accions a la contra per a tornar a marcar i sentenciar. Al final un 3-6 contundent que deixa els vilafranquins a dos punts del descens. S´ha de recuperar el nivell del primer tram de lliga.

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Navarro, Edu Fernández (3), Rubén Fernández, Jordi Galán -cinc inicial- Rocasalbas, Joan Vázquez

Shum Maçanet: Marcel Luzón, Diogo Neves (1), Sergi Parra, David Gelmà (1), Ignasi López -cinc inicial- Ferran Garcia (3), Lluís Ferrer (1), Adrià Martos

Arbitres: Rubén Fernández i David Villar. Targeta blava a Lluís Ferrer

Gols: 0-1 David Gelmà (4,5´); 0-2 Ferran Garcia (20,5´); 0-3 Lluís Ferrer (22´); 0-4 Diogo Neves (fd) (24,5´) -descans- 1-4 Edu Fernández (fd) (28´); 2-4 Edu Fernández (31,5´); 3-4 Edu Fernández (fd) (47´); 3-5 Ferran Garcia (47,5´); 3-6 Ferran Garcia (49,5´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca del Penedès. 200 espectadors