OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell ha empatat 4 a 4 i no entra a la Copa

Moritz Vendrell - Reus Deportiu. Eix

Amb un inici de partit trepidant, al minut 7 Eloi Mitjans va inaugurar el marcador aprofitant el rebuig d'un xut de Jordi Ferrer. Tot i el joc d'atac i les ocasions de gol per part dels dos equips, al descans es va arribar amb l'1 a 0.
Al descans, l'equip de categoria Penedès-Garraf del CE Vendrell va fer un partit d'exhibició.

Ja a la segona part, al minut 31 el Vendrell es va posar amb 9 faltes. Al minut següent Raul Marin va fer l'empat. Al minut 33 Marc Ollé va veure targeta blava, però Eloi Mitjans no va poder superar Roger Molina en la falta directa. Al minut 34 els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell i Sergi Miras no va fallar. Tot seguit, Jordi Ferrer posava el 3 a 1 en el marcador. Al minut 38 va caure la falta número 10 del Vendrell. Raul Marin va fer el 3 a 2 amb la falta directa. Al minut 40 Raul Marin va empatar el partit fent el seu hat trick particular. Al minut 46 Joan Salvat va avançar el Reus en el marcador. Al minut 48 Eloi Mitjans va tornar a posar-hi l'empat. A cinc segons per al final el Vendrell va sumar la quinzena falta d'equip. Raul Marin no va poder superar Xús Fernández i el partit va finalitzar amb el definitiu 4 a 4.

Amb aquest resultat el Vendrell no entra a la Copa.

MORITZ CE VENDRELL (4): Xús Fernández, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Xixi Creus -cinc inicial-, Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Biel Salvadó i Guillem Fox.

REUS DEPORTIU (4): Roger Molina, Xavier Rubio, Matias Platero, Raul Marin, Marc Ollé  -cinc inicial-, Sergi Torné, Joan Salvat, Marc Pujol, Marc Coy i David Toda.

Gols: 1-0 (7') Eloi Mitjans; 1-1 (32') Raul Marin; 2-1 (34') Sergi Miras, de penal; 3-1 (35') Jordi Ferrer; 3-2 (38') Raul Marin, de falta directa; 3-3 (40') Raul Marin; 3-4 (46') Joan Salvat, i 4-4 (48') Eloi Mitjans.

Àrbitres: Gómez i González.

Targetes: blava a Marc Ollé (33').