El CP Vilanova guanya a Manlleu

El Impagos C.P. Vilanova ha derrotat per 1 gol a 2 al C.P. Manlleu en el partit disputat ahir dissabte al vespre al Pavelló de Manlleu, corresponent a la 14èna jornada de la Primera Divisió, amb la que s’inicia la segona volta de la competició.

Balsàmica victòria del Patí en una pista que havia estat un fortí pels locals al llarg de la primera volta de la competició i davant un equip que es pot considerar quasi com un de l’OK Lliga, no dels de la part alta, però que per noms i qualitat ho podia ser i més quan en el mercat d’hivern ha aconseguit fitxar a J. Anguita, un il·lustre veterà del Voltregà. El Vilanova ha fet un partit pràctic obligant als locals a xutar des de la distància i podem dir que en defensa ha estat molt bé i en atac discret. Però el més important son els tres punts que han viatjat cap a la capital del Garraf.

La primera part ha estat marcada per la forta pressió dels locals, que en el minut 9 han desaprofitat un penal no transformat per Grau i en les varies boles enviades al pal de la porteria vilanovina. El Patí molt ordenat en defensa  però amb poc encert davant ha tingut el premi al seu bon treball amb el gol de Bargalló en el minut 22 a la sortida d’una falta.

En la segona part poc ha canviat el panorama, però a mesura que passaven els minuts els locals jugaven contra el crono i això afavoria al Patí que en el minut 12 veia com Salvadó feia el segon gol. Amb aquesta tranquil·litat anaven passant els minuts i a manca de poc més de cinc minuts Aragonés ha tingut el tercer gol a las seves mans, però per contra han estat els locals qui han marcat el primer i únic gol. El Vilanova ha esta molt efectiu defensant en els darrers quatre minuts la mínima renda aconseguida.

Ara dissabte de Carnaval a les 7 de la tarda el Patí rebrà al Mataró.

Fitxa Tècnica

C.P. MANLLEU.- Garcia, Grau, Farrés, Anguita, Julià (equip inicial) Ballart, Martí, Rodriguez, Prat

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Bargalló, Esteva, Ros, Aragonés (equip inicial) Salvadó, Macià, Peralt

Arbitres: Srs J. Rovira i M. Blat

Gols: Primera part, 0-1 Bargalló (min 22). Segona Part, Salvadó 0-2 (min 11); 1-2 Prat (min 21)