OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca treu un punt de la pista del Lloret

C.H.Lloret-C.P.Vilafranca-Cafès Novell 1-1

Un punt és un punt i poca cosa més. El Patí Vilafranca va aconseguir ahir al vespre empatar a la pista del Lloret, un rival directe en la lluita per la permanència, després d´un partit força gris en la que manca d´encert dels dos equips davant la porteria rival va ser la tònica predominant. El cert és que el Patí Vilafranca va estar lluny del seu millor nivell, però si hagués aprofitat les dues faltes directes consecutives que va tenir en els minuts 38 i 39 amb 1-1 en el marcador (la primera d´Edu Fernández i la segona de Rocasalbas), segurament s´hauria acabat emportant el triomf a casa.

El primer temps va ser fluix per part d´uns i dels altres. En el minut 2, el local Alex Grau va fallar un penal aturat per Camps i, a partir d´aquí, el Patí Vilafranca va portar el pes del joc. Les millors ocasions dels penedesencs, però, no van arribar fins els últims minuts. Jordi Galán (17´) i Roger Rocasalbas (22´) van rondar el gol, però Ferran Serra, que a l´anada a la Poliesportiva ja va ser el més destacat dels seus, va lluir-se per evitar-ho.

Després del 0-0 del descans, la represa es preveia incerta. El ritme en aquest segon temps va ser més alt i el Lloret va advertir del seu potencial en el minut 26 en una contra de Xavier Crespo que Camps va salvar de forma espectacular. Al cap de dos minuts, però, els locals sí que es van avançar en un xut del mateix Crespo que, després de tocar un jugador vilafranquí, va entrar a la porteria de Camps (1-0).

El Patí va reaccionar amb rapidesa i en el minut 32 Edu Fernández, després d´un bona passada de Rubén Fernández, va aconseguir l´empat. La clau de tot plegat, però, es va viure en l´interval de dos minuts (entre el 38 i el 39) en el que els vilafranquins van desaprofitar les dues faltes directes. Edu Fernández no va superar Serra en la primera i Rocasalbas va enviar la pilota al pal en la segona i, a més, la rematada posterior procedent del refús del mateix Rocasalbas la va desviar, de nou, Ferran Serra.

Per sort, el Lloret també va errar la seva falta directa en el minut 42 (Carbó) i l´1-1 es va acabar certificant com el marcador d´un partit en el que la pressió de la classificació es va notar més del compte. Com a mínim, el Patí no va perdre i segueix fora del descens. El proper dissabte torna la CERS. Aires nous.

C.H.Lloret: Ferran Serra, David Plaza, Marc Grau, Alex Grau, Xavier Crespo (1) -cinc inicial- Jordi Carbó, Xavi Sulé

C.P.Vilafranca: Gerard Camps, Navarro, Edu Fernández (1), Joan Vázquez, Rocasalbas -cinc inicial- Jordi Galán, Rubén Fernández, Enric Martí

Arbitres: López Expósito i Lapedriza

Gols: 1-0 Xavier Crespo (28´); 1-1 Edu Fernández (32´)

Incidències: Pavelló Municipal de Lloret de Mar. 100 espectadors