OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 5 a 2 el Lleida

Moritz Vendrell - Lleida. Eix

El Moritz Vendrell va guanyar 5 a 2 el Lleida en la primera jornada de la segona volta de l'OK Lliga.

Amb un inici fred de partit, al minut 7 Sergi Miras va inaugurar el marcador. El Vendrell va acumular moltes faltes i a deu minuts per al descans ja en tenia vuit. Al minut 19 Francesc Gil va fer el 2 a 0 rematant una bona jugada d'equip. Al minut 21 el Lleida també es va posar amb vuit faltes. Tot seguit es va posar amb 9 faltes. I al minut 22 va caure la desena. En la falta directa Jordi Ferrer va estavellar la pilota al pal. A l'últim segon de la primera part Carles Trilla va fer el 2 a 1. Al descans el Vendrell se'n va anar al vestidor amb 9 faltes.

Només començar la segona part Sergi Miras va fer el 3 a 1. Al minut 35 Lluís Rodero va retallar distància en el marcador. Al minut 40 el Vendrell va sumar la desena falta. Guillem Fox va aturar la falta directa de Carle Trilla, però els àrbitres van xiular penal. Fox va tornar a estar encertat i va aturar el xut de Trilla de nou. Al minut 41 Guillem Pérez va veure targeta blava. Lluís Rodero va tirar la pilota al pal en la falta directa. Al minut següent els àrbitres van ensenyar targeta blava a David Ballestero. La falta directa es va haver de repetir. En la repetició, Eloi Mitjans no va tornar a poder superar Lluís Tomás. Al minut 44 els àrbitres van xiular un altre penal en contra del Vendrell. Carles Trilla va estavellar la pilota al pal i en el rebuig tampoc va poder marcar. Tot seguit, els àrbitres van xiular penal favor del Vendrell. En aquesta ocasió, Sergi Miras no va fallar i va fer el 4 a 2 fent el seu hat trick particular. Quan semblava que el Lleida podia retallar distància en el maracdor, al minut 47 Francesc Gil va fer el 5 a 2, resultat amb el qual va finalitzar el partit.

El proper dissabte 6 de febrer, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Portugal per disputar la darrera jornada de la lligueta de grups de la Lliga Europea amb el Valongo.

MORITZ CE VENDRELL (5): Guillem Fox, Xixi Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans -cinc inicial-,  Francesc Gil, David Martínez, Xavi Aldrich, Joan Lluís Mudarra i Martí Zapater.

ICG SOFTWARE LLEIDA (2): Lluís Tomás, Carles Trilla, Joan Cañellas, Andreu Tomás, Emanuel Necchi  -cinc inicial-, Lluís Rodero, Desiderio Mataix, Esteve Pujals, David Ballestero i Albert Povedano.

Gols: 1-0 (7') Sergi Miras; 2-0 (19') Francesc Gil; 2-1 (24') Carles Trilla; 3-1 (25') Sergi Miras; 3-2 (35') Lluís Rodero; 4-2 (44') Sergi Miras, de penal, i 5-2 (47') Francesc Gil.

Àrbitres: Garrote i Melero.

Targetes: blaves a Guillem Pérez (41') i a David Ballestero (42').