El Patí Vilanova cau per la mínima a Girona

Bargalló en una imatge d'arxiu. Joan Maria Gibert

El Girona H.C. va derrotar per 5 gols a 4 al Patí Vilanova en el partit corresponent a la 16èna jornada de la Primera Divisió Nacional disputat aquest vespre en el Pavelló Municipal Palau II de la Ciutat de Girona.

El Patí no va poder mantenir la bona ratxa dels darrers partits en caure en la pista del Girona, un dels equips punters de la categoria i que compta, a ulls de tothom, amb un dels millors jugadors de la mateixa com es R. Pelicano, veritable ànima d’aquest equip. Del partit indicar que  fins a l’equador de la segona part el Vilanova sempre va anar amb avantatges en el marcador, que F. Bargalló va fer un pòquer de gols i que va debutar Oscar Ruiz, ocupant la plaça del J. Aragonés absent un temps per temes laborals.

La primera part va finalitzar amb avantatge vilanovina per 1 gol a 2, marcant Bargalló de penal en el minut 3 i mantenint l’avantatge fins al 13 en que van empatar els locals, De nou Bargalló va avançar als del Garraf i al final del primer temps els dos equips van arribar amb 9 faltes acumulatives.

Només començar la segona part va caure la desena del Girona i Bargalló la va transformar, però als 30 segons   va ser al Patí a qui li van assenyalar la desena que Pelicano va transformar. En el minut 4 Oscar Ruiz va veure la targeta blava i la falta directa la va transformar R. Pelicano fent l’empat a 3 gols

El Patí no va aprofitar un penal i en el minut 10 Bargalló si va encertar en transformar la quinzena falta acumulativa dels gironins. Va ser la darrera avantatge visitant ja que en l’ equador d’aquesta segona part Hernandez feia l’empat a 4 gols i Pelicano transformant la quinzena falta del Patí, en el minut 15 feia el gol de la victòria local. Fins al final intents en va del Vilanova per buscar com a mínim l’empat.

Fitxa Tècnica

GIRONA H.C..- Llaverola, M. Garcia, R. Pelicano, G. Illa, Hernandez (equip inicial) Canet i Gómez

CP VILANOVA.- Escofet, Bargalló, Esteva, Ros, Macià (equip inicial) Salvadó, Peralta, Oscar Ruiz

Arbitres: Srs. Marc Soler i Xavi Serra.

Gols: Primera part, 0-1 Bargalló de penal (Min 3); 1-1 Borja Ramón (min 13); 1-2 Bargalló (min. 21,30)

Segona part, 1-3 Bargalló de FDA (min1); 2-3 Pelicano de FDA (min 1 i mig); 3-3 Pelicano de FD (min 4); 3-4 Bargalló de FDA (min 10); 4-4 Hernandez (min 13 i mig); 5-4 Pelicano de FDA (min 15)

Targetes  Blaves: Hernadez del Girona i Ros i O. Ruiz del Vilanova