El Patí Vilanova perd per la mínima a Sant Feliu

Imatge d'arxiu de Bargalló autor dels gols vilanovins. Joan Maria Gibert

El Sant Feliu ha derrotat per 4 gols a 3 al C.P. Vilanova en el partit disputat aquesta tarda-vespre al Pavelló Municipal de Sant Feliu de Codines i corresponent a la 18èna jornada de la Primera Divisió.

Victòria per la mínima del Sant Feliu, un equip força compacte i treballat, molt segur i ordenat en defensa i que aprofita les ocasions que si presenten amb ràpids desplaçaments en atac i que ha tingut davant un Vilanova que  avui ha fet un partit més que correcte, en l’aspecte positiu esmentarem l’actuació del porter Briva, gens habitual i que avui ha defensat i molt correctament la porteria vilanovina per la lesió de J.M. Escofet i els minuts, ja dintre de la normalitat de l’Oscar Ruíz. En l’aspecte negatiu la poca efectivitat ofensiva, que queda reflectida en que els tres gols han estat marcats per Bargalló i que no s’ha aprofitat el modus de jugar del porter Turón. Ja se sap que si no tens gol, el contrari aprofitarà alguna errada defensiva teva per marcar com ha estat el segon gol local. Però ens volem quedar amb la imatge ben diferent a la mostrada pel Patí la setmana passada.

La primera part ha començat amb un penal transformat pels local en la segona jugada i han ampliat el marcador  abans del minut 10, malgrat que Bargalló ha transformant un penal i ha escurçat el marcador.

Als cinc minuts de la represa Bargalló feia l’empat que ha durat 30 segons al desnivellar el marcador el Sant Feliu que l’ha ampliat en el minut 8. Bargalló ha tornat a transformar un penal i ha fet entrar de nou al Vilanova en el partit però el marcador ja no s’ha mogut, malgrat que Bargalló ha disposat d’una falta directa per acumulació que no ha transformat.

La propera setmana partit contra el Mieres que s’ha guanyar si o si

Fitxa Tècnica

C.H.P. SANT FELIU.- Turon, Valls, Tobias, Garcia Vera (equip inicial), Querol, M. Fajas, Hinojal.

C.P. VILANOVA.-  Briva, Bargalló, Esteva, Ros, Macià (equip inicial) Salvadó, O. Ruiz, R. Gómez

Arbitres: Srs. Quim Novales i Javier Amezaga. Discrets repartint errors als dos equips

Gols: Primera Part: 1-0  Valls (min  2); 2-0 Vera (min 8); 2-1 Bargalló de penal (min 15). Segona Part: 2-2 Bargalló (min 5) 3-2 Vera (min 5); 4-2 Valls (min 8); 4-3 Bargalló de penal (min 9)