Lliga Europea

El Moritz Vendrell perd 3 a 5

Mal resultat en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga Europea amb el Benfica

Moritz Vendrell - Benfica. Eix

El Moritz Vendrell va perdre 3 a 5 ahir en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga Europea amb el Benfica.
Al minut 4 el Benfica es va avançar en el marcador amb un gol d'Adroher. Tot seguit, Xixi Creus va posar l'1 a 1 en el marcador. Al minut 11 el Benfica es va quedar amb inferioritat per targeta blava a Carlos Nicolia, però el Vendrell no va poder marcar en aquesta situació. Al minut 16 Marc Torra va fer el segon del Benfica. Amb l'1 a 2 es va arribar al descans.

Als cinc minuts de la represa, Carlos Nicolia va fer l'1 a 3. Al minut 36 els àrbitres van xiular penal en contra del Vendrell i Joao Rodrigues va superar Xús Fernández posant el quart del Benfica al marcador. Al minut 38 Carlos Nicolia va fer l'1 a 5. Al minut 42, Eloi Mitjans va fer el segon del Vendrell. Al minut 47 el Vendrell va disposar d'un penal per retallar més distància en el marcador i Miras no va fallar. El Vendrell va disposar d'alguna ocasió més, però amb el 3 a 5 va finalitzar el partit.

El partit de tornada es jugarà el dissabte 2 d'abril a Portugal.

El proper compromís del Moritz CE Vendrell serà jornada d'OK Lliga amb el desplaçament a la pista del Cerceda el dimarts 8 de març.

MORITZ CE VENDRELL (3): Xús Fernández, Xixi  Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer i Francesc Gil -cinc inicial-  Eloi Mitjans, David Martínez, Xavi Aldrich, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.

SL BENFICA (5): Guillem Trabal, Valter Neves, Diogo Rafael, Carlos Nicolia i Jordi Adroher - cinc inicial –, Marc Torra, Joao Rodrigues, Tiago Rafael, Miguel Rocha i Pedro Henriques.

Gols: 0-1 (4') Jordi Adroher; 1-1 (5') Xixi Creus; 1-2 (16') Marc Torra; 1-3 (30') Carlos Nicolia; 1-4 (36') Joao Rodrigues, de penal; 1-5 (38') Carlos Nicolia; 2-5 (42') Eloi Mitjans, i 3-5 (47') Sergi Miras, de penal.

Àrbitres: Ferrari i Galoppi (Itàlia).

Targetes: blava a Carlos Nicolia (11').