OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell perd 3 a 1 a la pista del Cerceda

Cerceda - Moritz Vendrell. Eix

El Moritz Vendrell va perdre 3 a 1 a la pista del Cerceda en la 19a jornada de l'OK Lliga. Tot i la derrota, el Vendrell es manté quart en la classificació a l'espera del resultat del partit d'avui al vespre entre el Voltregà i el FC Barcelona.

La primera part va acabar amb empat a zero gols, amb un Moritz Vendrell que va buscar el gol insistentment, però no va obtenir els seus fruits. Només començar la segona part, Sergi Miras va inaugurar el marcador, però l'avantatge va durar només 4 minuts, ja que Martín Payero va aconseguir remuntar el resultat per part del Cerceda en els minuts 30 i 32. El 2 a 1 va ser de falta directa per l'acumulació de deu faltes de l'equip dirigit per Guillem Pérez.

El Vendrell no es va enfonsar i va anar a buscar la porteria defensada per Willy Domínguez per almenys poder empatar el partit. Fins i tot, es va disposar d'una falta directa, però Jordi Ferrer no la va poder transformar. I a dos minuts per al final Jacobo Mantiñán va sentenciar el partit marcant el tercer del Cerceda. Amb el 3 a 1 en el marcador es va arribar al final del partit.

El proper dissabte 12 de març, a les 20 h, el Moritz Vendrell rebrà la visita del Voltregà, un rival directe de la zona alta de la classificació de l'OK Lliga.

HOCKEY GLOBAL CERCEDA (3): Willy Domínguez, Joan Grasas, Pablo Togores, Jacobo Mantiñán i Martín Payero -cinc inicial- 'Peli' Fernández i Adrián Candamio.

MORITZ CE VENDRELL (1) Guillem Fox, Sergi Miras, Jordi Creus, Francesc Gil i Jordi Ferrer -cinc inicial- Eloi Mitjans, David Martínez, Xavi Aldrich i Xús Fernández.

Gols
0-1 (26') Sergi Miras; 1-1 (30') Martín Payero; 2-1 (32') Martín Payero, i 3-1 (48') Jacobo Mantiñán.

Àrbitres: Garmendia i López.