Cursa

150 inscrits a la 2a Cursa Running 10km Karting Vendrell

2a Cursa Running 10km Karting Vendrell. Eix

El passat 6 de març de 2016 va tenir lloc la 2a Cursa Running 10km Karting Vendrell amb la novetat d’afegir la prova de 5 km. A més, també es van disputar la prova 10 km i dues curses infantils, on un total de 150 atletes inscrits, de diferents edats, van gaudir del circuit atractiu del Karting Club Vendrell i el seu entorn, fent running.

Tot l’acte va anar acompanyat de bon temps fet que va premetre que les curses es desenvolupesin sense incidències.

Els guanyadors de les proves de 5km i 10 km, van ser :

5km:
1r home: Toni Vazquez (Atletic Vilafranca Penedes)
1a noia: Laura Sanchez (CA Atletes Vng) de Vilanova i la Geltru

10km:
1r home: Juan Jose Gonzalez (Spa i Salut) de Torredembarra
1a noia: Julia Escofet (fondistes Penedes) de Vilafranca del Penedes

Narciso Gil, va agraïr una vegeda més a la organització per haver escollit, per segon any, aquest escenari per realitzar un esdeveniment de running, com també, des del Club Karting Vendrell, està sempre obert a poder realitzar qualsevol activitat tot i que no sigui relacionada amb el món del motor.

El regidor d’Esports, Ferran Trillas ha destacat la importància de la continuïtat d’aquesta prova de Running Karting Vendrell on s’ha vist 150 corredors gaudint d’aquest circuit atractiu i amb un ambient familiar.

Des de l’organització es va agrair a totes les corredores la seva participació i a tots els voluntaris, peces claus per al bon funcionament de la prova.