El Patí Vilanova cau golejat a Arenys

El CP Vilanova ha estat golejat a Arenys de Munt per 7 gols a 3. Joan Maria Gibert

El CP Vilanova ha estat golejat a Arenys de Munt per 7 gols a 3 en el partit corresponent a la 20èna jornada de la primera Divisió disputat aquest migdia de diumenge al Pavelló d’Arenys de Munt.

Decebedora segona part del Vilanova que ha llançat a la brossa l’avantatge clara de 1 gol a 3 que assenyalava el marcador en el descans.

En la primera part el Vilanova ha sortit molt endollat, ferm en defensa i aprofitant les sortides a la contra i el retornat Aragonés desviava un llançament llunyà per fer el primer gol del Patí en el minut 7. Dues contres vilanovines en els minuts 15 i 17 les han culminat Bargalló i Esteva per posar un 3 a 0 en el marcador. A partir d’aquí ha despertat l’Arenys i Illa ha escurçat diferències a sis minuts pel final d’aquest primer temps.

En la segona part per oblidar els locals han passat per sobre del Vilanova i desprès d’un penal no transformat per l’Arenys, aquests han capgirat el marcador i amb una mínima avantatge el Vilanova no ha aprofitat per empatar una falta directa acumulativa i tot seguit els gols consecutius dels locals davant la inoperància dels del Garraf

Fitxa Tècnica .-

ARENYS DE MUNT .- Burgaya, Cusachs, M. Roca, Daumal, Truyols (equip inicial) Pérez, Illa, Gallardo, Verdura

IMPAGOS C.P. VILANOVA .- Escofet, Aragonés, Bargalló, Macià, O. Ruiz (equip inicial) Esteva, Ros, Salvadó

Arbitres: Srs. M. Blat i S. Muñoz.

Gols

Primera Part: 0-1 Aragonés (min 7); 0-2 Bargalló (min 15); 0-3 Esteva (min 17); 1-3 Illa (min19)

Segona Part: 2-3 Roca (min 5); 3-3 Illa de FDA (min 17); 4-3 Verdura (min 18), 5-3 Roca (min 19); 6-3 M. Roca (min20), 7-3 Cusachs (min 22)