El Patí Vilanova torna a fer el ridícul, avui a casa i es complica la vida

Ni la pèssima actuació arbitral justifica la derrota d'aquesta nit

CP Vilanova - Palafrugell. Joan Maria Gibert

El Palafrugell ha derrotat per 3 gols a 6 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 21èna jornada de la Primera Divisió disputat el vespre de dissabte al Pavelló de la Plaça de les Casernes.

El Vilanova ha tornat a caure en la seva pista i van ....... No es de rebut el que s’està veient enguany a Les Casernes. És un equip sense ànima, nul totalment en atac, i no ens hem d’escudar ni en els quatre pals que han estavellat, ni en la pèssima actuació arbitral. Res de res. No juguem a res. No som un equip. Sense idees amb els noms que hi ha. En fi que anar a Les Casernes enguany és anar a passar una mala estona. Hi ha gent que s’ho està pensant en anar a patir i perdre el temps.

En la primera part que ha finalitzat amb empat a dos gols, podem ”culpar” (entre cometes) a l’actuació dels arbitres especialment el Sr. León, però en la segona s’han perdut ocasions per ajustar el marcador i si filem prim per emportar-se els tres punts. Però la inoperància ofensiva sempre es paga i els gironins si que sabien a que jugaven i han aprofitat al màxim les facilitats. Total a patir fins al final i ara, malgrat que seguim depenent de nosaltres mateixos, el futur no és gens clar.

Fitxa Tècnica

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Bargalló, Ruiz, Esteva, Macià (equip inicial) Aragonés, Salvadó, Peralta

C.P. PALAFRUGELL.- Valentí, Brugué, Pujol, Duran, Ruiz (equip inicial) Viella, Vives, Casanovas

Arbitres: Srs J. León i A. López. Impresentable arbitratge, especialment del tarragoní J. León, acompanyat del sevillà López que feia de cavaller de la trista figura i que al final ha fet la “machada” amb la targeta vermella  a Peralta, digne d’enviar-lo a la “nevera” si llegim l’acta i el que hem vist a poc més de cinc metres. Inadmissible

Gols

Primera Part: 0-1 Pujol (min 5) ; 1-1 Bargalló de penal (min7); 2-1 Bargalló de penal (min 9) ; 2-2 Brugué de FD (min 15)

Segona Part; 2-3 Pujol (min 12) ; 2-4 Ruiz (min 13) ; 2-5 Ruiz (min 18) ; 3-5 Ros (min 22) ; 3-6 Brugué de FDA (min 23)

Targetes Blaves a Salvadó, Macià i O. Ruiz del Patí i Duran i Pujol del Palafrugell. Vermella a Peralta