Important victòria del Patí Vilanova a Alcobendas

Imatge d'arxiu. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat al l’Alcobendas per 2 gols a 3 en el partit corresponent a la 22èna jornada de la Primera Divisió disputat aquesta tarda al Pavelló José Caballero de la població madrilenya.

Importantíssima victòria del Vilanova que ha augmentat a sis punts la diferència amb el Rivas Las Lagunas en aquesta lluita per evitar la tercera plaça de descens. Ara cal que el proper dissabte es guanyi al Tordera i la salvació estaria més aprop.

La primera part ha finalitzat amb avantatge del Patí, gràcies a dos gols de D. Ros en els minuts 9 i 10 respectivament, tot i que abans dels descans els locals no han transformat la falta directa per acumulació.

En la segona part els madrilenys han escurçat diferències en el minu 7, però Bargalló ha tornat a posar els dos gols d’avantatge pels vilanovins que no han aprofitat (Salvadó) la falta directa acumulativa de l’Alcobendas que en el minut 19 ha marcat el segon gol. A manca de 45 segons Ros no ha transformat una nova falta directa per acumulació i els locals han vist com a manca de 14 segons López veia la blava directa.

C.P ALCOBENDAS: C. Rodriguez, Candanedo, M. Martinez, A. Martinez, López (equip inicial) Villanueva, Ibañez, Jimenez, Jurado

C.P. VILANOVA: Escofet, Esteva, Bargalló, O. Ruiz, D. Ros (equip inicial) Salvadó, Macià, Aragonés Gómez

Arbitres: Srs J.A. Sanz i P. Garcia

Gols:

Primera part: 0-1 D.Ros (min 9); 0-2 D. Ros (min 10)

Segona part: 1-2 A. Martinez (min 7); 1-3 F. Bargalló (min 12); 2-3 Candanedo (min 19)

Targetes Blaves: López