Victòria balsàmica del Patí Vilanova davant el Tordera

Els jugadors del Patí Vilanova celebrant el triomf amb els seguidors de l'Escala. Eix

El CP Vilanova ha derrotat per 3 gols a 2 al CP Tordera en partit corresponent a la 24èna jornada de la Primera Divisió disputat ahir al vespre en el Pavelló de la Plaça de les Casernes

Justa i merescuda victòria del Patí que amb aquests tres punts i a l’espera del resultat del Rivas d’avui diumenge, podria garantir la permanència. El Vilanova va merèixer els tres punts perquè malgrat que segueix d’esquenes al gol per part dels seus davanters, va enviar tres boles al pal i excepte en algun moment puntual de la segona part no va perdre l’ordre defensivament.

La primera part va ser d’anades i tornades i desprès d’avançar-se Bargalló amb un fort xut des de la mitja distància, una inoportuna relliscada de Òscar Ruiz, -cada dia més afermat- va permetre a Cantero plantar-se sol davant Escofet i afusellar-lo. Amb l’empat a un gol Bargalló va llançar molt bé un penal però la bola es va estavellar en la creueta de la porteria amb López ja superat. Però el mateix Bargalló al minut següent penetrava fins l’àrea torderenca i superava ara si a López.

Amb aquesta mínima avantatge local es va arribar al descans i en l’inici de la segona part el Patí estava més còmode amb possessions llargues, però desprès de que Escofet aturés la falta directa acumulativa, un penal si més no, ben buscat però poc clar, va permetre a Cantero empatar el partit, desprès que Escofet aturés el primer llançament però no va poder evitar el següent remat.

Eren moments complicats pel Vilanova, però el Tordera veient els nervis dels locals, ja van començar a protestar-ho tot per condicionar als arbitres, i en una jugada tonta per perdre a Serra per blava directa. Més protestes visitants, als que no els anava res en aquest partit cara a la classificació, i Macià sortint per darrera i pel lateral  marcava el gol que seria el de la victòria local.

A manca de menys de dos minuts, i en l’augment de les protestes visitants, els col-legiats van ensenyar targeta blava a l’entrenador S. Alonso, trifulca verbal en la banqueta torderenca, i van ser molt generosos els col·legiats al ensenyar sols una targeta vermella a Aguirre. Sincerament creiem que no van voler fer més mullader. Total: el Tordera va jugar la resta de partit amb sols dos jugadors de pista.

Fitxa Tècnica

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Bargalló, O. Ruiz, Ros, Esteva (equip inicial) Salvadó, Macià, Aragonés, Gómez

C.P. TORDERA.- López, Teixidó, Cantero, Gurri, B. Garcia (equip inicial) Serra, Aguirre, Grima

Arbitres: Srs Calonge i Navales.- Van dirigir el partit força bé, i al final les protestes visitants els van complicar la vida

Gols:

Primera Part: 1-0  Bargalló (min 6); 1-1 Cantero (min 10); 2-1 Bargalló (min 16)

Segona Part: 2-2- Cantero (min 16); 3-2 Macià (min 19)

Targetes blaves a M. Serra i S. Alonso (entrenador ) del Tordera i vermella a M. Aguirre