El Suburense cau a Igualada trencant una ratxa de set partits sumant

Nito atura un penal al minut 11 del l’inici

Igualada – Suburense. Eix

Igualada 3 – Suburense 0

La derrota del Suburense a Les Comes li trenca la ratxa de bons resultats a l’equip d’en Josu Julian que no perdia des de el 14 febrer al camp del Jesús i Maria, sumant la tercera derrota fora d’Aiguadolc.

El Suburense va tenir una bona sortida i durant els primers minuts va gaudir d’alguna bona ocasió, com un tir potser massa centrat d’Adrià o un cop de cap de Minga després d’un servei de corner, treient en una molt bona aturada el porter Joanick. Però al minut 11 el Igualada disposa d’un penal a favor que Nito atura, els locals  marquen el 1- 0 a poc d’acabar la primera part, fet per Arévalo  aprofitant un bon servei de Martí uns dels davanters locals més actius del partit.

A la represa el Suburense sembla donar un pas al front  però es troba amb el 2- 0 al minut 64, malgrat tot l’equip Sitgetà disposà de dues bones ocasions per apropar-se al marcador, una rematada de Cols i un xut de Josep Maria, però en cap de les dues hi va haver encert. Al minut 78 una bona acció ofensiva de l’equip Igualadí acaba amb el tercer gol obra de Martí, certificant d’aquesta manera la victòria per un Igualada que ha sumat els sis punts disputats davant l’equip de Sitges.

Igualada: Yannick, Bernat, Bachana, (Iñaki 46) Baraldés, Fran, Martí, (Redondo 80) Jonny, Pau, Benito, Eric (Nuno 84) Oscar, (Pacheco 75)

Suburense: Nito, Minga, Capa, Edgard, (Edu 78) Sardà (Martí Ferret 65) Dídac, (Over 46) Josep Maria, Geri, Pablo, Adrià, (Villa 65) i Cols (Abel 65).

L’àrbitre Fernández Garcia va amonestar als locals Pau, Bachana, Jonny, Redondo i als visitans Cols, Sardà, Edgard, Villa, Minga, Josep Maria i Pablo.

El Suburense rep aquest diumenge a partir de les 17 hores al cuer, el Catllar.

Altres resultats dels equips del Club de Futbol Suburense

Torrellenc 1-8 CF Suburense B (Gimeno, Didi x3, John, Gonza, Viñola i Nico) Fotos adjuntades, no tenim més qualitat

Icomar 3-1 CF Suburense Femení (Tati)

Manlleu 7-1 Infantil Cadet Femení (Rita)

Òdena 4-5 Aleví Infantil Femení (Claudia, Mar, Nut, Paula i Iris)