Tennis taula

El CTT Vilanova descendeix a 3a estatal

Andrea Vidal a la dreta del podi. Eix

No ha pogut ser i el Vilanova desprès de 10 anys més amunt baixa a tercera estatal al perdre el definitiu partit contra el Sallent per 2-4.

Sense gaires sorpreses en l’alineació el partit es decidiria en els enfrontaments entre 1ers ,segons i tercers jugadors. Rafa Monzó, que no s’ha trobat en bones condicions físiques aquest final de lliga guanyava el primer partit anant de menys a més. Perdia el primer onze, però cada onze s’entonava més entrant amb seguretat els serveis llargs amb molt efecte de Barlam. A prop estava Félix Avila de guanyar al millor dels visitants Ramon Sala i podia haver canviat el signe del partit, amb pilotes per marcar el segon set i perdent molt ajustat el quart. Francesc Conde contra el tercer jugador dels visitants feia un partit igualat que es decidí al cinquè set 9-11 pels visitants, en un punt que feia inflexió en el partit. Partit molt incòmode de Rafa Monzó contra Ramon Sala, jugador que treu amb molt efecte fora taula perquè el contrari entri i llavors el juga a la contra bloquejant. Rafa no va trobar la manera de marcar onzes, encara que hi va estar a prop.

Així amb 1-3 al marcador el descens ja planava sobre una sala plena que va animar per intentar donar la volta , però ja era molt difícil per Francesc Conde contra Barlam, que va fer el 1-4. Ja amb tot decidit el darrer partit totalment sobrer, va fer el punt final Felix Avila 3-1 sobre Ubeda.

Ara els vilanovins hauran de començar a definir el seu futur per tornar a categories superiors, desprès d’una segona volta decebedora que els ha condemnat.

Andrea Vidal podi al top promeses

Dissabte al matí es disputava els tops del circuït promeses, darrera competició provincial d’edats de la temporada amb els 8 millors de cada categoria i amb 4 vilanovins presents. Dels 4 qui va arribar més lluny fou l’Andrea en categoria femenina,  que primera de grup amb triple empat passa a les semifinals on va acabar cedint. Així tornava a un podi que ja havia ocupat en altres ocasions.

De la resta de jugadors Edgar Mataró quedava tercer de grup en juvenil, tot i guanyar al cap de sèrie no 1 el vilafranquí Boris Rodríguez, perdia els altres partit més assequibles en principi. La mateixa situació era per Albert Carmona en alevins que guanyava al no 1 el de Ripollet Barceló i per triple empat quedava fora de les semifinals, mentre’s que Biel Garrote quedava quart de grup.

En les properes setmanes continuarà la competició amb moltes proves individuals.

El Vilanova C perd a casa i jugarà pel 15 lloc

El Vilanova C a segona provincial B perdia 2-4 contra el Sant Cugat a casa i així només li resta el darrer partit per definir les places del 15 al 16 sabent ja que ha salvat la categoria amb tot de jugadors d’edats