El Patí Vilanova perd davant el Barça però garanteix la permanència

Alexis Castro a la banqueta del CP Vilanova. Joan Maria Gibert

El Barça “B” ha derrotat al C.P. Vilanova per 2 gols a 5 en el partit corresponent a la 24èna jornada de la Primera Divisió, disputat aquesta tarda en el Pavelló de la Plaça de les Casernes.

Res a dir de la victòria del Barça, que s’ha mostrat com un equip molt compacte i malgrat que no hi era Sergi Llorca -el seu golejador- si que hi era el Nil Roca que juntament amb el S. Aragonés son els pals de paller d’aquest conjunt dirigit per J. Camps i que quan ells no han estat sobre la pista l’equip  no funcionava tant greixat.

El Vilanova ha plantat cara fins a 10 minuts pel final, però en encaixar el tercer gol ha anat baixant el seu joc, això si sense perdre mai la cara. Com sempre la poca efectivitat atacant ha estat una llosa al llarg de la temporada.

La primera part ha començat amb un gol de Nil Roca en una jugada amb poc encert de Joan Marc. Malgrat això Ros -al final- ha marcat l’empat rematant un rebuig curt del porter culer que era Blai Roca. Quan semblava que l’empat seria el resultat al descans i a manca de poc més de mig minut, una pèrdua de bola en atac ha portat a una bona triangulació atacant del Barça i el segon gol ha pujat al marcador.

En la segona part i amb Tavi Tarrés sota els pals visitants, el Patí ha aconseguit l’empat amb un xut ras de Bargalló. Era el minut 4 i el Vilanova estava dins del partit, fins que Palazón a manca de 10 minuts ha marcat el tercer gol visitant. A partir d’aquí jugant còmode els de J. Camps han aprofitat la falta directa acumulativa i posteriorment han marcat el cinquè a manca de menys de 4 minuts pel final.

Malgrat la derrota el Vilanova garanteix la permanència al perdre el Rivas Las Lagunas per 6 gols a 4 davant l’Alcobendas

Fitxa Tècnica

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Bargalló, Esteva Ros (equip inicial) Salvadó, Macià, Peralta

F.C. BARCELONA LASSA “B”.- B. Roca, N. Roca, Aragonés, Garcia, Palazón (equip inicial), Ferrer, Miguelez, Martinez, Tarrés

Arbitres: Srs. David Cantos i Santi Muñoz. Protestats pels locals amb recriminacions finals que han estat recollides en l’acta.

Gols

Primera Part: 0-1 N. Roca (min 4); 1-1 Ros (min 13); 1-2 Garcia (min 24)

Segona Part: 2-2 Bargalló (min 4); 2-3 Palazón (min 15); 2-4 N. Roca de FDA (min 18); 2-5 S. Aragonés (min 20)

Targetes: Cap, però cal veure l'acta per les protestes finals.