H

El Barcelos guanya la Copa de la CERS

El Barcelos ha guanyat la Copa de la CERS en derrotar per 6 gols a 2  al C.P. Vilafranca en el partit final de la Final a Quatre disputada en la ciutat portuguesa de Barcelos

Enla primera part  el Vilafranca ha sorprès als locals  amb un primer gol de Rocasalbas igualat ràpidament pels locals, i de nou Vazquez ha avançat als catalans però a partir d' aquí el Barcelos ha posat en marxa la seva maquinaria i ha capgirat totalment el marcador que al final de la primera part ja assenyalava un 5 a 2  al seu favor.

En la segona part, el Vilafranca ha tornat a marcar en transformar Rocasalbas una falta directa, però els locals han mantingut l' avantage  i l' han ampliat amb un nou gol de penal a manca de tres minuts pel final. En aquest període  el Vilafranca s' ha trovat  davant amb el porter del Barcelos que ha estat una veritable pared.

Felicitar al Vilafranca per sobre de tot, que avui creiem ha pagat l' esforç d' ahir i que s' ha trovat amb una pista complicada, amb un públic que ha omplert el Pavelló i ha estat un jugador més dels locals , amb un arbitratge a l' estil europeu ( ja ens enteneu) i amb un molt bon equip - deixem-ho clar davant-