El Samà fa els deures guanyant als Lluïsos a l'espera de "la final" davant el Grup Barna

La Parròquia-Samà Vilanova A - Lluïsos de Gràcia B . Sílvia Díaz

1a categoria catalana G02
La Parròquia-Samà Vilanova A 74 - Lluïsos de Gràcia B 50

La Parròquia-Samà, tenia diumenge a la tarda un partit catalogat com a final, ja que una victòria davant del cuer significava mantenir viu el somni de jugar la promoció d'ascens fins a l'última jornada.

Arribaven els de la capital del Garraf amb les baixes d'Ortiz, Pujadas i Burcet, però amb la incorporació per aquest partit de David Calvo, del júnior A. L'equip vermell va sortir endollat, per feina i sense complexos, amb una clara missió: deixar els dos punts a Vilanova.

Conscient de les seves armes, el conjunt entrenat per Xavi Canales, desactivava una vegada i una altra l'atac visitant i, a més, el seu atac era força fluid. Al final del primer quart el lluminós ja reflectia un avantatge pel conjunt local (23-13) i des d'aquell moment va estar sempre per davant de l'electrònic.

Va començar el segon quart i La Parròquia-Samà estrenyia les dents en defensa, i amb un nivell defensiu molt alt eixamplava distàncies i aconseguia deixar el seu rival en tan sols 7 punts d'anotació. L'avantatge va arribar fins als 19 punts al descans, 39-20.

Conscient que els inicis de la represa sempre són molt importants, i a més amb una renda de 19 punts, l'equip del Garraf va seguir a un alt nivell defensiu i de nou deixava al seu rival amb un marcador escarransit, 13 punts en aquest quart i arribant a la fi del tercer període a la màxima diferencia fins aleshores, 29 punts, 62-33.

Pràcticament la diferència era insalvable pels Lluïsos quan faltaven 10 minuts i només l'intercanvi final de cistelles de l'últim quart, fruit de la relaxació dels vilanovins, va fer que 'equip barceloní guanyés l'últim parcial 12-17 i arribés als definitius 50 punts.

Cal destacar el partit de David Calvo, jugador del júnior A, el qual va disposar de força minuts els quals va aprofitar exhibint duresa a sota els cèrcols.

Només queda un partit a la temible pista del Grup Barna, serà un partit a caixa o faixa. Si els de La Cerveseria La Parròquia volen jugar el play-off d'ascens, es veuen obligats a guanyar.

CB Samà: Piñol (6), Vila (2), Ortiz (-), Zanca (13), Moreno (18), Artigas (4), Guillaumes (-), Pujadas (-), Liao (11), Burcet (-), Rojas (-), Calvo (4) i Carreras (16)

Parcials: 23-13, 16-7, 23-13, 12-17