El Sènior Masculí de La Parròquia Samà acomiada de la temporada de forma brillant

El Sènior Masculí de la Parròquia-Samà . Sílvia Díaz

1a categoria catalana G02
Grup Barna B 57 - La Parròquia-Samà Vilanova SMA 71

El Sènior Masculí de la Parròquia-Samà afrontava diumenge a la tarda l’últim desplaçament de la temporada que, malauradament, seria l’últim partit de la temporada. Malauradament perquè l’equip entrenat per Xavi Canales tenia la possibilitat real de jugar les fases d’ascens a Copa Catalunya però, tot i la brillant i espectacular victòria dels vilanovins, els resultats de tercers no van acompanyar i el jove equip vilanoví s'ha quedat a les portes de jugar l'ascens, ocupant un més que meritori cinquè lloc a la classificació.

El desplaçament es presentava més que complicat, com sempre ho és la pista del Grup Barna, que a més també es jugava el playoff d’ascens (una victòria dels barcelonins els hi donava la quarta plaça). Arribaven els de la capital del Garraf amb molta il·lusió a la disputa d’aquest partit i una clara missió: emportar-se els dos punts cap a Vilanova. L’equip de la Cerveseria La Parròquia sortia concentrat, intens, en definitiva com cal sortir a jugar aquest tipus de partits. El ritme era frenètic per part dels dos joves equips i l’intercanvi de cistelles constant, de forma que s’arribava a la fi dels primers 10 minuts amb empat a 16.L’inici del segon quart era favorable als vilanovins i al marcador es reflectien els primers avantatges visitants que s’enfilaven fins als 9 punts, però la reacció del temible grup Barna a cop de tir lliure (100% d’encert en aquesta primera part) feia que s’arribés a l’equador amb empat a 39. La igualtat era màxima!

Conscient de les seves armes, el conjunt entrenat per Canales, sortia de forma espectacular en l’inici de la represa, desactivant una vegada i una altra l’atac visitant (els locals van poder anotar només 10 punts en aquest quart) i, a més, el seu atac era força fluid, cosa que permetia i agafar un màxim avantatge a la fi del tercer quart 49-60.Començava l’últim quart i La Parròquia-Samà premia encara mes les dents en defensa, i amb un nivell defensiu extraordinari (només es van rebre dos punts en vuit minuts) l’equip del Samà marxava fins als 19 punts al minut 38 de partit (51-70). Només la relaxació final dels vilanovins feia que l’equip del Grup Barna maquillés el marcador per deixar-lo en el definitiu 47-71.

CB Samà: Piñol (3), Vila (11), Rodríguez (1), Ortiz (-), Zanca (6), Moreno (7), Artigas (9), Guillaumes (-), Pujadas (2), Liao (14), Burcet (4), Rojas (-) i Carreras (14)

Parcials: 16-16, 23-23, 10-21, 8-11