El Júnior femení del Samà remunta un mal principi però no pot donar-li el tomb al marcador

El Cadet Masculí A acaba cedint en el seu frec a frec amb el Badalonès

CB Samà JFA - CB Lleida. Sílvia Díaz

CB Samà JFA 51 - CB Lleida 54

El Júnior Femení del Samà va rebre el cap de setmana la visita del CB Lleida, en el primer partit de la segona fase de la competició interterritorial. En el primer període les visitants van posar un ritme molt alt a l'encontre, amb nombrosos contraatacs. La debilitat defensiva de les vermelles va fer que el marcador en els primers deu minuts fos 15-24.
Les jugadores de Rubèn Tenor van millorar la imatge en el segon període, però a la mitja part encara les lleidatanes anaven per davant.

La segona part va ser totalment diferent, i el CB Samà es va mostrar molt més fort defensivament, però la manca d'encert no les acabava de posar per davant en el marcador. Quan faltaven dos minuts, l'equip va aconseguir empatar el partit 49-49, però altre cop el desencert ofensiu va condemnar les locals.

Aquesta setmana el Júnior Femení visita al CBF Cerdanyola, que també va començar amb derrota aquesta fase de la competició.Serà dissabte a les 16 h a la pista de l'equip vallesà.

Samà CMA 80 - AE Badalonès 83

El Cadet Masculí A del Samà va jugar aquest cap de setmana davant del Badalonès un partit molt disputat. Ambdós conjunts van estar frec a frec durant els 40 minuts de joc, amb una defensa individual per part del Samà i una zona 2-3 per part dels de Badalona.

A l'últim quart el resultat va seguir la mateixa tònica, marcador ajustat però amb diferències de 4 o 6 punts d'avantatge pels visitants. Una defensa pressionant dels joves de Toni Cuevas va aconseguir igualar el partit però finalment van rematar a favor seu els de Badalona.

Aquest cap de setmana els vilanovins juguen l'últim partit de la competició regular, a casa del CB Amposta. Els dos equips estan situats a la part mitjana baixa de la classificació i volen acabar la temporada amb una victòria.