El Patí Vilanova perd a Sant Cugat

Banqueta del CP Vilanova. Joan Maria Gibert

El C.P. San Cugat ha derrotat al C.P. Vilanova per 6 gols a 3 en el partit disputat aquest vespre i disputat a Sant Cugat, corresponent a la 25èna jornada i penúltima de la Primera Divisió.

Partit clau pel Sant Cugat que necessitava la victòria per seguir aspirant a l’ascens a l’OK Lliga Masculina, mentre que el Vilanova, ja amb la permanència assegurada, no s’hi jugava res. Per tant partit intranscendent pels del Garraf.

En la primera part i tot i que el Patí s’ha avançat en el primer minut, els locals han capgirat amb comoditat i han arribat al descans amb un clar 4 a 2 al seu favor.

La segona part de pur tràmit i ara esperar el partit de la propera setmana per acomiadar una temporada per oblidar, ja que esperàvem molt i la finalitzem amb un regust amarg amb la sola alegria de la permanència

Fitxa Tècnica

C.P. SANT CUGAT.- Rivero, Gilabert, Yepes, Serrallonga, Farrés (equip inicial) Soler, Gaspar, Aguaron, Galbas

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Esteva, Salvadó, Aragonés, Macià (equip inicial) Bargalló, Ruiz, Ruben

Arbitres.-  SR. F. Moreno i S. Baños

Gols

Primera part: 0-1 Macià (min 1); 1-1 Gilabert (min 2); 2-1 Gilabert (min 4); 3-1 Farré, (min 8); 4-1 Serrallonga (min 15) 4-2 Aragonés (min 17)

Segona Part: 5-2 Yepes (min 5); 6-2 Aguaron (min 15); 6-3 Salvadó (min 18)