Cursa

Abdezarrak Samaoui i Florence Bertholet guanyen la Cursa 10 quilòmetres

En la modalitat de 5 quilòmetres els guanyadors van ser Ibrahim Chakir i Mercè Guerra

Cursa de 10 i 5 quilòmetres Ciutat de Vilanova. Abel Pérez

Diumenge es va celebrar una nova edició de la Cursa de 10 i 5 quilòmetres Ciutat de Vilanova, organitzada per Atletesvng.org i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Podi 10 quilòmetres masculí En la cursa de 10 quilòmetres el guanyador en categoria masculina va ser Abdezarrak Samaoui, amb un temps de 32 minuts i 28 segons. El van acompanyar al podi, Carles Montllor (32'49") i Dani Serra (32'53")

En categoria femenina, la primera classificada va ser la corredora Florence Bertholet, que va completar la prova en un temps de 41 minuts i 27 segons. El segon lloc va arribar l'atleta Esthe Cruz (43'42") i el tercer per Ada Pérez (43'51").

Pel que fa a la cursa de 5 quilòmetres, el guanyador va ser Ibrahim Chakir, amb un temps de 14'46". La segona i tercera posició del podi, en categoria masculina, va ser per David Campo (15'57") i Albert Pascual (16'13").

En categoria femenina, la guanyadora de la cursa va ser Mercè Guerra, que va completar els cinc quilòmetres en un temps de 18'48". Olga Álvarez (19'14") i Montserrat Rovira (19'34") van aconseguir la segona i tercera posició, respectivament.