Ciclisme

Oriol Escolano guanya la Clàssica Isaac Gálvez, celebrada dissabte a Vilanova

La prova va aconseguir el rècord de participació, amb 191 ciclistes inscrits

Sortida de la Clàssica Isaac Gálvez. Eix

Oriol Escolano, de l'equip Corbi del Club Ciclista 0 Quilòtres (Verges) va guanyar la cinquena edició de la Classica Isaac Gálvez, celebrada dissabte 14 de maig a Vilanova i la Geltrú, amb un temps de 3 hores, 3 minuts i 39 segons.

La segona posició va ser per Adrià Merino, que continua líder de les grans clàssiques de Catalunya, mentre que el tercer lloc va ser pel ciclista Fernando Márquez.

Sortida de la Clàssica En aquesta edició es va batre el rècord de participació, amb un total de 191 corredors, arribats de diferents punts de la geografia catalana i espanyola. El recorregut de la prova de 128 quilometres va ser el mateix d'anys anteriors, molt tècnic i amb grans desnivells.