El Patí Vilanova acomiada la temporada amb un empat a casa davant el Rivas

CP Vilanova. Joan Maria Gibert

El Vilanova i el Rivas han empatat a 5 gols en el partit corresponent a la 26èna jornada i última de la Primera Divisió Nacional, disputat el vespre del dissabte en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes de Vilanova.

Intranscendent partit, el que han disputat dos equips que han estat al llarg de la temporada en la cua de la classificació, amb sort diferent, ja que mentre els madrilenys del Rivas han acabat perdent la categoria, el Vilanova ha aconseguit la permanència en la mateixa, fent això si un paupèrrim paper al llarg de la temporada, especialment si tenim en compte les aspiracions derivades d’una plantilla feta per estar lluitant per l’ascens.

Poca cosa a dir respecte a l’intranscendent partit, sols que en la primera part el marcador era al seu final d’empat a dos gols i que el Vilanova a manca de menys de dos minuts pel final dominava per 5 gols a 3 i ni així ha pogut donar una darrera alegria als socis a l’aficionat local.

Cal esperar que com ja quasi fa un mes que es tenia la permanència garantida la direcció esportiva hagi començat a treballar per fer un equip que almenys estigui en el que anomenem “pom de dalt” i que els socis i aficionats del Patí puguin gaudir a Les Casernes de partits sense patiment i amb més victòries que les que hem vist aquestes dues darreres temporades.

A tots. Bon estiu i fins la propera temporada

Fitxa Tècnica

IMPAGOS C.P. VILANOVA.- Escofet, Aragonés, Salvadó, Ros, Esteva (equip inicial) Bargalló, O. Ruiz, Macià, R. Gómez, Briva (p.s.).

C.P. RIVAS LAS LAGUNAS.- Vera, Mochon, Cid, Porras, Avila (equip inicial) Cuenca, Escribano, Guasch (p.s)

Arbitres: Sr. Joan Raset i Sra. Mireia Estrada

Gols

Primera Part: 0-1 Cid (min 3); 1-1 Salvadó de penal (min 5) 1-2 Avila de FDA (min 19); 2-2 Salvadó de penal (min 24)

Segona Part: 3-2 Salvadó (min 5); 3-3 Cuenca (min 16); 4-3 Ros (min 16); 5-3 Gómez (min 18); 5-4 Cid (min 23); 5-5 Cid (min 23 i mig)

Targetes: Blaves Ros, Macià i R. Gómez (dos)