El Bàsquet Sitges es classifica per jugar la final four de Copa Catalunya i lluitar per el ascens a EBA

Sènior Masculí - Copa Catalunya - Fases d'ascens a EBA

Mataró-Feimat 59 - Bàsquet Sitges “A” 58

Marc 3, Jordi 9, Roger 4, Edu 12, Noel, Saladié 15, Xavi 18, Mauro, Gonzálvez, Nacho, Álex 14, Velasco 8, Daniel Otto, Cristian Sánchez.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 16-8   22-22  10-12  11-16

Viatjar a Mataró amb una renda de 16 punts 83-67 del partit d’anada pot semblar molts punts però en el basquet, hem vist capgira marcadors com aquest amb menys de un quart, per tant els Jugadors del Sitges viatjaven al maresme per enfrontar-se, segons el Cronista de la  federació, amb el equip més en forma de la  competició, amb un bon coixí de punt, però caldria  fer un molt bon partit , com el de dissabte passat a pins vens per passar la eliminatòria.

Com era de esperar el Mataró va sortir el primer quart amb molta intensitat i un parcial de 7-0 donava esperances de l remuntada a un pavelló ple de gom a gom on els molts seguidors del Sitges que varen acompanyar el equip eren en minoria, al final del primer quart 16-8 amb aquesta progressió de remuntada la  mitja  part la eliminatòria ja estaia igualada. Pero res mes lluny de la realitat el Bàsquet Sitges No cediria ni un quart més. El segon quart s’empentaria a 22 i es marxava els vestidors 38-30. Després els del Garraf ja no cedirien ni un quart mes i guanyarien els dos de la segona part 10-12 i 11-16 arribant el final del partit amb opcions de guanyar-lo però no seria necessari donada la renda del partit jugat a Pins Vens.

El Bàsquet Sitges es classifica per jugar la final four de Copa Catalunya i lluitar per el ascens a EBA.  després de la darrera assemblea de la Federació Española de Basquetbol la bases de la competició han canviat i allò on deia que els dos finalistes catalans tenien el ascens garantit a EBA ara diu que tenen el ascens assegurat el campió de Catalunya i el campió de la eliminatòria entre Balears i Aragó. En principi hi ha quatre equips descendits de EBA a Copa però per ocupà aquestes places també cal tenir en compte els possibles equips catalans que baixin de LEB plata a EBA.

La final Four encara no te seu assignada i es juga aquest cap de setmana a partit únic les semifinals el dissabte a la tarda i les finals el diumenge.

Basquet Sitges Vs. Grup Barna i l’altra semifinal Viladecans Sant Gabriel Vs U.B. Sant Adrià com es pot veure del grup 1 del Basquet Sitges han arribat tres equips a la final Four i del Grup 2 solsament el Sant Adrià.